Skocz do zawartości
IGNORED

"To juz jest koniec ....."

magic

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

<= tu jest kropka, widzicie ją ?

Z takiej drobinki, jak twierdzą naukowcy powstał wszechświat, uwierzycie w to ?

Tym razem nie będziesz się nudził.

gdyby justas32 żył i 200 lat, czego Mu życzę, to również nie doczeka końca świata.

I o jakim w ogóle końcu mówimy, cywilizacji, czy kataklizmach wyniszczających Ziemię ? - choć w tym drugim przypadku jedno z drugim jest w jakiś sposób związane.

Bo jeśli jest mowa o biblijnych proroctwach, to raczej można zapomnieć o jakichkolwiek zagrożeniach.

Prędzej "ludzie ludziom zgotowali ten los" nastąpi, niż spełni się jakakolwiek przepowiednia.

Zauważyłem że, jak występują jakieś niezrozumiałe anomalie, to zawsze podciągane są pod tego typu przepowiednie.

A to Nostradamus, biblia, Cayne, czy inny magik, zaraz są "podłączani" pod naturalne zjawiska, a występujące przecież od wieków.

I później medialnie się to nagłaśnia, wywołując ogólnoświatową psychozę strachu.

Dziwić może jedynie to, że "astronomy" jakoś nie wypatrzyły tych meteorytów, które przywaliły w Rosji i na Kubie.

cyt ""Ojciec Słońce będzie się znajdował wtedy w ukryciu przez 60-70 godzin. To będzie ten moment, w którym powinniśmy wejść w nowy czas, okres Piątego Słońca" - powiedział Don Alejandro, który nie pozostawia wątpliwości, że wielkie zmiany, które ludzie spodziewali się dostrzec 21 grudnia 2012 r., mogą nastąpić dopiero 31 marca 2013 r.!" - za http://paranormalne.eu/forum/topic/7977-majowie-ujawniaj-wiat-skoczy-si-dopiero-31-marca-2013-r/

No i jak to inaczej nazwać jak nie kolejne wprowadzanie fermentu w umysłach tych "małomniętkich" ?

Odpowiem krotko, i tak i nie. W gruncie rzeczy czlowiek przez okres swojego zycia caly czas na cos czeka. Czeka na przerwe w pracy, na narodziny dzieciaka, komunie, wakacje, planuje i czeka. Na smierc czeka.

Sprawa jest prosta. Wiesz, że koniec kiedyś nadejdzie. Prędzej, czy później. Dlatego rób jak najwięcej i czyń jak najwięcej dobra. Cy wierzysz w boga, szatana czy w ogóle nie wierzysz - ta zasada jest uniwersalna.

Aby się o tym przekonać , wystaw swoją dupę przed wejściem do centrum handlowego , najlepiej w godzinach szczytu z kartką na pośladkach " całujcie mnie wszyscy w dupę " . Swoją drogą jestem ciekaw , ile chętnych dziewczyn się znajdzie ?

Piotr

Myślisz, że Bóg skarci cię za twe fantazje o dziewczynach całujących cię w dupę? Co na to twój obrońca na sądzie niebieskim?

A przecież , to nie są moje fantazje

Piotr

Ależ twoje. "Swoją drogą jestem ciekaw, ile chętnych dziewczyn się znajdzie?" - to ty napisałeś. Czemu "swoją drogą"? Czemu "jesteś ciekaw"? Twoja droga i twoja ciekawość. Wejrzyj w siebie, szatan siedzi w Twojej nieświadomości.

Ależ twoje. "Swoją drogą jestem ciekaw, ile chętnych dziewczyn się znajdzie?" - to ty napisałeś. Czemu "swoją drogą"? Czemu "jesteś ciekaw"? Twoja droga i twoja ciekawość. Wejrzyj w siebie, szatan siedzi w Twojej nieświadomości.

"całujcie mnie wszyscy w dupę" ? W sumie, czy to by było takie nieprzyjemne??? - to nie są moje słowa lecz pana Arku !

Mnie w tym wszystkim , co najwyżej mógłby zainteresować odzew społeczny a nie seksualny z jakim by się spotkały pośladki pana Arku .

Wejrzyj w siebie, szatan siedzi w Twojej nieświadomości.

Panu proponowałbym to samo , miast rozwodzić się nade mną !

Piotr

A o odezwie dziewczyn i swojej ciekawości w tym aspekcie pisałeś ty, a nie Arku.

Przecież powiedziałem wyraźnie , że co najwyżej mogłoby mnie to zainteresować , tj , niecodzienna sytuacja spowodowana wystawieniem pośladków a nie same pośladki !

Terefere.

Też uważam , że ta cała dyskusja jest do dupy , dobranoc

Piotr

• 3 tygodnie później...

Coś się nasi forumowi "przepowiadacze" nie spisali. Tyle było krzyku... i wyszło jak zawsze :)

Ale ta cisza w temacie świadczy tylko o tym, że pewnie szukają kolejnego wiarygodnego wróża. Natura nie znosi pustki. Zbyt długo :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.