Skocz do zawartości
IGNORED

słychac prace silnika przy odtwarzaniu gramofon tsuba pl730 bernard na export?

spartan250

Rekomendowane odpowiedzi

czy jeśli wytłumie talerz od spodu w gramofonie unitra tsuba pl 730 (bernard) to czy nie będzie słychać pracy silnika w głośnikach przy odtwarzaniu nie przeszkadza mi to jeśli odtwarza się muzyka ale jak się zmeniają utwory przerwa cisza ,to wtedy słychać prace silnika brumienie?

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Będzie słychać, to nie jest kwestia drgań, ale połączeń elektrycznych. No może inaczej powiem, przede wszystkim połączeń elektrycznych, a dopiero potem drgań.

aha rozumiem to lipa nic tu nie poradzę bo już wymieniłem wszystkie kondensatory na elna audio myślałem ze to coś zmieni ale w odczuciu chyba przyjemniej gra ten gramofon teraz , ale nic to nie dało na to brumienie

aha rozumiem to lipa nic tu nie poradzę bo już wymieniłem wszystkie kondensatory na elna audio myślałem ze to coś zmieni ale w odczuciu chyba przyjemniej gra ten gramofon teraz , ale nic to nie dało na to brumienie

To jest kwestia prowadzenia masy, nie zmian pojemności. Na tym forum kilkakrotnie opisywane, jak również zmiany w zasilaczu likwidujące kołysanie obrotów.

To jest kwestia prowadzenia masy, nie zmian pojemności. Na tym forum kilkakrotnie opisywane, jak również zmiany w zasilaczu likwidujące kołysanie obrotów.

a gdzie znajdę skazówki jak to zrobić i zlikwidować to brumieniee?

a gdzie znajdę skazówki jak to zrobić i zlikwidować to brumieniee?

Przecież napisałem: na tym forum. Może skorzystaj z forumowej wyszukiwarki? Może przejrzyj tytuły wątków które sugerują prawdopodobieństwo uzyskania odpowiedzi na ten problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.