Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile i melomani z Górnego Śląska

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

McGywer - szowiniści dobre, ehhe.

powiedzmy niech na płaszczyznie muzykolubstwa znikną granice i podziały.

Przy okazji jak spotkałem Franka na Mazurach to się mnie spytał, czy ja przypadkiem nie jestem z Pragi (tej warszawskiej;) bo mam taki akcent.........

o mało nie spadłem ze stołka ze smiechu jak to usłyszałem gdyż jam ślązak z dziada pradziada

ale............nie o tym tutaj dyskutować,

poza tym ja nie zacząłem pisać o granicach tylko chyba Skali ;)

To był błąd, ale nie za duży. Wątek się ożywił , a ponadto okazuje się , że tak naprawdę to żadne podziały na tym forum nie istnieją , i o to chodzi !!

>dht:) Witam!

Dzieki RyTM chodzi doskonale, uruchomiłem A/DC, w toku Phono preamp "się uruchamia"...

Kurcze Jasne - Puzon jest nadal tak gościnny? Może by tak znów najechać Katowice :)?

Nie wiem, czy pisałem, ale się zdumiałem stareńkim Philipsem - mój Pioneer CD-RW nie czyta, a ten CD614- nawet się nie zawahał :O)

Pozdrowienia wszystkim:)

JaroMi>

Mozna zahaczyc o Puzona. Co powiesz na sobote, najblizsza albo za dwa tyg.?

Moze uda mi sie przywiesc jakiegos Philipsa. Te staruszki odp. zmodyfikowane klada kazdego komercyjnego cddeka jakiego sluchalem, niezleznie od ceny.

Pozdrawiam wszystkich

Propozycja spotkania została zignorowana, a szkoda. Możnaby wymienić poglądy przy pifffku, zaplanować jakieś odsłuchy, ja jestem chętny. Co na to szanowna audiofilska brać?

dht -> a gdzie modyfikowales te philipsy. ja wkrotce zamierzam dac mojego NADa do tuningu. ponoc niezle tuningi robi puzon, ale jest moze jakas inna alternatywa...

MCGywer.

ja jestem chętny na spotkanie, większosć ludzi z tego wątku zapewne też. trzeba się tylko zorganizować.

Jak nie Puzon to może gdzieś indziej???

a może do Puzonu ktoś by zadzwonił???

to wpisujcie sie kto chce w poniedziałek, kto we wtorek lub w środe. mi obojetne w który dzień,

bo w czwartek wyjezdzam i mnie nie będzi eprzez tydzien a fajnei by sie było spotkac.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.