Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile i melomani z Górnego Śląska

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

skali - Twoje zdjęcia są super , ale może wtrącisz coś od siebie na temat tego spotkania :)

Nieważne , czy DIY , czy AA , czy OA , ważne Twoje odczucia obiektywne :)

Moje zdjęcia są jakie są, bo wciskałem je w pośpiechu - wyjeżdzałem do niemiec na parę dni.

Dla mnie interesujące rzeczy działy się również w małym pokoju obok. Stały tam legendarne JMLaby PS 5.1, podpięte pod wzmacniacz Audio Note i CD SUDGEON. Był to jakby Off Topic głównego nurtu spotkania, ale jakże ciekawy! Jak zwykle ci co słuchali JMLabów byli albo bardzo za , albo przeciw. Taka już uroda tych głośników.

Początkowo pod ten sam sprzęt były podpięte miniaturki made by Puzon i był to również jeden z ciekawszych dzwięków tego dnia !

Na temat DIY i AA powiedziano już chyba wszystko!

Na razie!

[obrazekLUKASZ-185214_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

no to ja ponawiając pytanie BRODY chciałem się spytać

czy będzie organizowany zbiorowy wyjazd na AS z KAtowic czy nie?

bo mówiono że taki będzie, termin się zbliża i trzeba by jakoś dojazd zaplanować :)

a jak na razie cisza :|

odezwijcie się ludu z otchłani ;)

jareks - croolick był tak uprzejmy i zaprosił mnie i jeszcze parę osób do swojego automobilu i jedziem Panie na AS :))

A trebor na spotkaniu obiecywał wyjazd busem i...................... :(

• 2 miesiące później...

W takim razie nieśmiało liczę na zaproszenie:)

A skoro pochwaliłeś tak "morelki", że aż mi naszła ochota sklecić coś wreszcie z Visatonów które mi od lat gdzieś w szafie leżą.......to teraz będę Cię męczył jak to poskładać ;) Ale to już na priv.

• 4 miesiące później...

Odświeżam ten wątek , aby zaproponować powtórne spotkanie , odsłuchy i dyskusję , tylko gdzie i kiedy ?

Proszę o wpisy zainteresowanych i chętnych do takiego spotkania :))

OOOO Dobry pomysł :)

PS McGyver, teraz w łikend skończę robić skrzynkę, ale w ciagu najbliższych 2 tygodni raczej nie znajdę czasu żeby móc się u Ciebie pokazac :((((((((( (sesja nadchodzi i miło by było jak najszybciej ją zakończyć:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.