Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile i melomani z Górnego Śląska

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

Tomeg, sorry ale nie mam frajdy z robienia samych skrzyń (patrz wyżej).

Kazik, miałem na myśli finansowanie zarabiających na wciskaniu ciemnoty ludziom. A początkujący może sobie zrobić kita Visatona (firma niesłusznie niedoceniana), zapewniam, że i zajęcie pouczające i efekty niczego sobie. Też to robiłem, a na tym forum jest kilka wątków o kopiowaniu gotowych opracowań, w tym jeden o Visatonie i jeden o Proakach właśnie (koszt dokładnego klona wyszedł im coś ze 3 tys. zł, a oryginał to coś z pięć razy tyle). Noszę się też z zamiarem uruchomienia tutaj wątku o powstawaniu moich kolumn, co udostępni wszystkim za darmo wiele wskazówek i podpowiedzi w tej dziedzinie. A jak ktoś mnię pyta, to raczej odpowiadam (jak pytanie na temat).

Wdać że wielu to " nowych". W Puzonie były juz dwa spotkania. Z pierwszego jest nawet fotoreportarz na lukarze - "spotkanie nr 2" - Myśle że wrzesień jest dobrą porą żeby sie znowu spotkać . Do 14VIII Puzon będzie zamknięty - urlop, a po za tym na półkach wakacyjne puchy. trzeba podtrzymywać wątek, aby do wzreśnia nie umarł. Postaramy sie przygotowac jakieś atrakcje, oczywiście pod warunkiem że tzw. dystrybutorzy obudzą sie ze snu zimowego i w ogóle bedą mieli jakis towar. Pewnie ze swojej magicznej działki wróci tez 207 i zajmie sie jak dotychczas forumowa logistyka kolejnego śląskiego spotkania forumowiczów. A co do piwka, to nasz zaprzyjaźniony Pub w Bogucicach anpewno przyjmie chętnie nasza gromadke, chyba że w pobliskiej Chacie znowu pojawi sie niesamowicie Sexy barmanka.

hm, poczytajcie sobie o przyjaźni Zagłębia ze Śląskiem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szczególnie polecam komentarze!! :))

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

The odd get even.

mcieju......1 wpis nikogo nie zbawi...my tylko robimy to co co nas należy...czytaj kilka postów wyżej......

PS "Genetycznie uwarunkowana sklonnosc do ostrych polemik :)" - zdecydowanie masz rację

aaa i masz fajne miejsce zamieszkania w katalogu gg ;)

Heheheh dyskretnie zasygnalizowałem ten problem tylko ;)

Ostro robie tylko jak jest potrzeba :PPP

Miasto faktycznie jest niezłe, już zapomniałem co tam jest ;)

Doprawdy, trochę wiecej luzu i dystansu do własnej "powagi" - Dodałem jeden wpis i tyle, to co jest wcześniej też czytalem - ale to wy wdajecie się w polemiki, a podobno to ja jestem genetycznie uwarunkowany.

mciej - miasto to "ch*j wi" a ten wątek i tak będzie codziennie windowany w górę........:D

a może masz kompleksy że Twój region tak się nie umi zorganizować??????.........;))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.