Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile i melomani z Górnego Śląska

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

Do JARRO

Trochę cierpliwości !!!!!!!!!

Audio System nosi się z zamiarem otwarcia w Krakowie sklepu firmowego więc na pewno będzie możliwość posłuchania.

Rozmawiałem z właścicielem i mówił, że na pewno do końca roku. Ale jeśli jesteś naprawde na kupnie kolumn za ok.30000 PLN to proponuje pielgrzymke do Warszawy. Nie wyobrażam sobie by to był jakiś wielki problem przy takich kosztach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avanti 3 to raczej bliżej 40k (bodajże 38k). MBL1531 jeszcze nie ma w Polsce z tego co wiem. Też będę próbował odsłuchać. Jakby co to dam znać.

Pzdr.

wróciłeś z dalekiej podróży ??????????????

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mazury , to jest to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak tam dupencje ????????????????????

post nr 144

analog - dupencje były, ale raczej jako elemnt służący podziwianiu natury a nie do bliższych kontaktów :(((

poza tym było fajnie :D

a byłem we Władysławowie

Sądzę, że nasi politycy aż zacierają ręce z radochy czytając takie wątki. Oto przecież chodzi, aby szaraki żyły sztycznymi, tworzonymi problemami. No a jak dużo ze sobą się kłócą to już jest miodek - takimi przecież najłatwiej się rządzi!

Pierwszy wpis :

" No to tutaj niech się wpisują audiofile i melomani z Górnego Śląska

Ja sam jako początkujący audiomaniak a przede wszystkim meloman,

ale zawsze warto sie poznać, jest lato, może kiedyś jakieś piwko.......

Ja z Rudy Śląskiej "

Po pewnym czasie :

" MCGywer.

ja jestem chętny na spotkanie, większosć ludzi z tego wątku zapewne też. trzeba się tylko zorganizować.

Jak nie Puzon to może gdzieś indziej???

a może do Puzonu ktoś by zadzwonił??? "

Następnie :

" Wdać że wielu to " nowych". W Puzonie były juz dwa spotkania. Z pierwszego jest nawet fotoreportarz na lukarze - "spotkanie nr 2" - Myśle że wrzesień jest dobrą porą żeby sie znowu spotkać . Do 14VIII Puzon będzie zamknięty - urlop, a po za tym na półkach wakacyjne puchy. trzeba podtrzymywać wątek, aby do wzreśnia nie umarł. Postaramy sie przygotowac jakieś atrakcje, oczywiście pod warunkiem że tzw. dystrybutorzy obudzą sie ze snu zimowego i w ogóle bedą mieli jakis towar. Pewnie ze swojej magicznej działki wróci tez 207 i zajmie sie jak dotychczas forumowa logistyka kolejnego śląskiego spotkania forumowiczów. A co do piwka, to nasz zaprzyjaźniony Pub w Bogucicach anpewno przyjmie chętnie nasza gromadke, chyba że w pobliskiej Chacie znowu pojawi sie niesamowicie Sexy barmanka."

Tak więc , aby podtrzymać wątek post nr 147 :))

P.S

trebor - czy to ta barmanka , chciałbym abyś potwierdził to tylko i wyłacznie pozytywnie ? :)))

[obrazekLUKASZ-164980_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.