Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

Koniec ciszy. Praca skończona :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PS. od którego to operatora taki pikny nr telefonu? PTK Berdyczów czy strach przed kontaktem werbalnym?

Chciałoby się powiedzieć..................LEMUR WYSYŁAJ-DZIŚ ŚRODA JEST!!

Ukryta Zawartość

Koniec ciszy. Praca skończona :)

Ukryta Zawartość

PS. od którego to operatora taki pikny nr telefonu? PTK Berdyczów czy strach przed kontaktem werbalnym?

To sprzęt, który robił dla HQ ?

:D

Ukryta Zawartość

ehhh, przez taką "reklamę" jaką robicie Panu Darkowi nie sprzedam przecież już nikomu mojego zestawu dzielonego - ZAGRA II, a szkoda...

ale jakby ktoś był jednak chętny, to mogę wysłać system chociaż na odsłuch "zachęcający"

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

To sprzęt, który robił dla HQ ?

:D

Ten "sprzęt" bujał się po Allegro dość długo, zestaw w całości, potem klocki osobno.

A ciemny, durny, głuchy lud nie poznał jaka to była okazja.

Ten też nie może sprzedać, co chwilę wystawia i nic.

http://allegro.pl/dac-zagra-audio-2xcoax-2xopt-wyjscia-xlr-polroczny-i3188436396.html

ale jakby ktoś był jednak chętny, to mogę wysłać system chociaż na odsłuch "zachęcający"

W środę? ;-)

ehhh, przez taką "reklamę" jaką robicie Panu Darkowi nie sprzedam przecież już nikomu mojego zestawu dzielonego - ZAGRA II, a szkoda...

Dobry dźwięk sam się obroni :)

Ten "sprzęt" bujał się po Allegro dość długo, zestaw w całości, potem klocki osobno.

To nie jest ten zestaw. To jakis inny dac, ktory rowniez juz ktos dlugo wystawia.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ukryta Zawartość

Ten sprzęt nie potrzebuje serwisu -szczesliwego nabywcę jak porazi prąd i wyniosą go nogami do przodu (dzwięk się przez to sam obroni),to Megakonstruktor będzie miał świety spokój od niezadowolonego klienta. ;-)

(w Środę reklamacji nie przyjmujemy)

Ukryta Zawartość

pytanie pomijając "obsługę klienta", ewidentne mankamenty (opisane tu i gdzieniegdzie indziej) konstrukcyjne, wysyłkę w środę itd. gra ta zagra czy nie gra?

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

pytanie pomijając "obsługę klienta", ewidentne mankamenty (opisane tu i gdzieniegdzie indziej) konstrukcyjne, wysyłkę w środę itd. gra ta zagra czy nie gra?

tak zupełnie bez żartów:

ta zagra gra i to nieźle, dźwiękowo spokojnie bije (walcuje) wzmaki firmowe (nowe) w cenach ok. 3-5 tys.

Zupełnie inna kwestia jest obudowa - tandetna, brak pilota, no i bezpieczeństwo (?) - sam nie wiem chyba nikt nie będzie tam gwoździ wkładał do środka:)

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

ta zagra gra i to nieźle, dźwiękowo spokojnie bije (walcuje) wzmaki firmowe (nowe) w cenach ok. 3-5 tys.

O której Zagrze mówisz i ile ona kosztuje/kosztowała Ciebie?

zagra II, preamp + monobloki (te na zdjeciach w tym wątku), zapłaciłem w sumie 13 400

No właśnie. Ciężko porównywać to do wzmacniaczy za 3-4 kzł. Trzeba by porównywać z nowymi za te pieniądze. Bo z używanych to za te pieniądze masz chociażby to

Ukryta Zawartość

to

Ukryta Zawartość

czy to

Ukryta Zawartość

I parę innych, ciekawych by się znalazło.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A pomyśleć, że w tej cenie można mieć Maca 6900, Sugdena A21SE, M. Levinsona 335 i dziesiątki innych :-)

Edit: Widzę, że moje spostrzeżenia zostały uprzedzone

No właśnie. Ciężko porównywać to do wzmacniaczy za 3-4 kzł. Trzeba by porównywać z nowymi za te pieniądze. Bo z używanych to za te pieniądze masz chociażby to

Ukryta Zawartość

to

Ukryta Zawartość

czy to

Ukryta Zawartość

I parę innych, ciekawych by się znalazło.

OK, ale ja tej zagry nie sprzedam za więcej niż 3tys., jeśli w ogóle ja sprzedam...

w maju będę odsłuchiwal u siebie dzielonego NAIMA - Naim Nap 200 + Nac 202, i tak myślę, czy znajdzie się coś ciekawszego w okolicy 15 tys.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to nieźle jak pseudosprzęt za ok 15kzł miażdży wzmaki za 3kzł. A co powiedzieć o kolumnach za 8800zł? miażdżą umysł i kolumny za max1000zł. To ja się pytam ile trzeba by dać za klocki u Megakonstruktora które byłyby porównywalne chociaż z czyms z wyższej półki? 100000zł wystarczy?

moze to zabrzmi brutalnie, ale damjan, wymienie dwa koty, dachowce kazdy po 2,5kzl na ta ZAGRE ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

OK, ale ja tej zagry nie sprzedam za więcej niż 3tys., jeśli w ogóle ja sprzedam...

Nie piszę tego żeby Ci w jakikolwiek sposób dokuczyć. Tylko bardziej żeby pokazać jak można manipulować ludźmi. Gdyby ten wzmacniacz był porządnie wykonany, miał pilota i kosztował powiedzmy 4-5 kzł to był by całkiem przyzwoity biznes. Albo inaczej - gdybyś był z tego zadowolony to też byłby dobry biznes. Ale chyba nie jesteś. I nie chodzi tu bynajmniej o kwestie że te pieniądze można było lepiej wydać.

I nigdy nie będą warte.Wykonanie jak na zajęciach ZPT w podstawówce,wątpliwej jakosci elementy za max 1200zł, reszta to ideologia i tzw pomysł.W sumie niezły interes.

Tak jak już napisałem wcześniej, Darkul okazuje także brak szacunku dla swoich byłych klientów, ponieważ to całe jego postępowanie, wygłupy na forum powodują, że używany sprzęt zagry leci z ceną bardzo w dół. Ktoś, kto chciałby sprzedać, kupić coś lepszego, poprzez nieodpowiedzialne zachowanie konstruktora bardzo traci na tym sprzęcie.

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />zagra II, preamp + monobloki (te na zdjeciach w tym wątku), zapłaciłem w sumie 13 400 <br />

Ło matko i córko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.