Skocz do zawartości
IGNORED

Alternatywne głowice laserowe do SONY CDP-X779 ES

yogo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wiem, że wiele było tematów dot. głowic do odtwarzaczy z serii ES. Pytanie moje brzmi: Czy próbował ktoś stosować/wymieniać/eksperymentować z jakimiś alternatywnymi rozwiązaniami? O ile takowe istnieją. Pozdrawiam.

Gdyby się to komuś udało - nawet w Wietnamie południowym, to na całej planecie byłoby głośno.

A wspomniany Wietnamczyk kupowałby już drugiego mercedesa.

Od czasu do czasu ktoś tam wynajduje koło, robi się 5 minut szumu i okazuje się że to lipa.

I nie sądzę, żeby kiedykolwiek sytuacja miała ulec zmianie.

Samo Sony jest bardzo zainteresowane żeby dawne ES odeszły w mroki historii - po co im porównania do tego czegoś co robią obecnie ;P

A może jest jakaś inna metoda. Zastosowanie całego modułu z innym napędem i laserem? Wiem, że to brzmi jak jakaś herezja ale czasami całkiem zwariowane pomysły stają się inspiracją dla całkiem nowych rozwiązań.

Można poszukać 339 siedzi tam ten sam laser, przy odrobinie szczęścia wyrwiesz go do 190 Eur. za sam laser życzą sobie jakieś 300 eur. Mam do sprzedania x77 bez pilota w champanie, laesr zdrowy. Panele różane cena 1900zł + koszt wysyłki

Można poszukać 339 siedzi tam ten sam laser, przy odrobinie szczęścia wyrwiesz go do 190 Eur. za sam laser życzą sobie jakieś 300 eur. Mam do sprzedania x77 bez pilota w champanie, laesr zdrowy. Panele różane cena 1900zł + koszt wysyłki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.