Skocz do zawartości
IGNORED

Naturalny następca Roksana Caspiana M2.

profundis

Rekomendowane odpowiedzi

Też coś mi się wydaje, że kolega wybrał wzmacniacz Leema Tucana. I to chyba wiem od kogo :)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

dobrywieczór!

czytam czytam I tak sobie wymyśliłem że gdyby do CTI na preamp podłączyć dwa suby a czteroomowe np magnepany na przody i do tego coś tam jeszcze a do tego modyfikacja CTI lub magnepanow hm...

to było by jak u mnie i nikt by xindaka nie kupił a Chińczycy sprzedali by tego xindaka Korei PN na części do rakyet ;-)

a tukan jako ginący gatunek naturalnie i bez bólu wyginąłby!

Ps: tylko nie Korei z północy bo zniszczą fabryki calyxa na południu, niech machną na niemiecki ebay za psie pieniądze to się zrobi affffera ;)))

chciałem z humorem zaznaczyć fakt że Calyx CTI mógłby zostać następcą Caspiana spokojnie konkurując z w/w xindakiem i Tucanem od Leemy ot i tyle w temacie, na tym kończę swoją wypowiedź w tym wątku, ponieważ nic więcej nie mam do dodania, nadmieniam że w/w zmacniaczy tj Leemy i xindaka nie słyszałem ale swoje zdanie (bardzo pozytywne) o CTI Calyxa posiadam!

pozdrawiam

Ps. co brałem i dlaczego nie spałem smacznie o 4 rano to chyba nie należy do tematu wątku więc w tej materii nie wypowiem się :-)

nadmieniam że w/w zmacniaczy tj Leemy i xindaka nie słyszałem ale swoje zdanie (bardzo pozytywne) o CTI Calyxa posiadam!

Nie martw się tym.

Wielu tutaj nawet czegoś nie widziało na żywo a się o tym bujnie wypowiada :)

chciałem z humorem zaznaczyć fakt że Calyx CTI mógłby zostać następcą Caspiana spokojnie konkurując z w/w xindakiem i Tucanem od Leemy ot i tyle w temacie, na tym kończę swoją wypowiedź w tym wątku, ponieważ nic więcej nie mam do dodania, nadmieniam że w/w zmacniaczy tj Leemy i xindaka nie słyszałem ale swoje zdanie (bardzo pozytywne) o CTI Calyxa posiadam!

pozdrawiam

Ps. co brałem i dlaczego nie spałem smacznie o 4 rano to chyba nie należy do tematu wątku więc w tej materii nie wypowiem się :-)

Nie martw się tym.

Wielu tutaj nawet czegoś nie widziało na żywo a się o tym bujnie wypowiada :)

To prawda. Wielu to osób domena;) Ten wątek jednak uważam za rzeczowy:)

w każdej kwestii jest o niebo lepiej...przynajmniej na razie...Scena lepsza w głąb i wszerz , średnica czarująca i rozdzielcza, góra bardziej rozbudowana, lekko ocieplona, dół zamaszysty, z dużo lepszym zejściem i kopem i nadal wyśmienitą kontrolą, w całości przekaz nabrał większych rozmiarów ...ogólnie gacie mi spadły!

No to może skrobnij coś tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.