Skocz do zawartości
IGNORED

Przedłużka kabla do subwoofer'a (C2SY-4M)?

debiecm

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

muszę przedłużyć kabel do subwoofera o 4m (obecny ma ~7m). Sprzedawca doradził mi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz moje pytania:

1. Kabel ma

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) koloru biały i czerwony:

• Czy te dwa wtyki odpowiednio muszą być wciśnięte do

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , czy tylko jeden pod LFE (biały)?
  • Jakie dodatkowe korzyści daje mi podłączenie dwóch końcówek?
  • Czy jest to normalne że przy dwóch podłączonych końcówkach SUB gra głośniej i "brudniej"? Mam wrażenie jakby dudnił... Na nieprzedłużonym kablu gra "przyjemniej" (nie dudni) i ciszej.

2. Czy ta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest dobra /odpowiednia do przedłużenia kabla subwoofera? Obydwa kable mają pozłacane końce. Mam wrażenie jakby sprzedawca wcisnął mi tandetną przejściówkę, choć zapewniał że taka wystarczy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przedłużka jest ok,nie ma znaczenia kompletnie ,chyba ze długość to ponad 20 metrów.Jedynie nie powinno sie przedłuzać kabli od gramofonów ,bo sie wzbudzają.

Nie musisz się ładować w ceny. Akurat do suba znaczenie kabla jest takie sobie. Ja mam Klotza z metra (6 m) i gra tak samo jak dawniej na 2 m Monsterze za 300 zł. Ważne, by kabelek nie był cieniutki i lichy, przyzwoicie zaekranowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.