Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki podstawkowe do 5k

AlterEgo

Rekomendowane odpowiedzi

Dynki nie mają takich złych cen, tylko są bardzo prądożerne i wymagające od wzmacniacza. Co z tego, że można je kupić tanio, jak później trzeba wywalić 3x tyle na wzmacniacz i resztę toru? Jeśli się bawić w dynie, to w wyższej półce. Oczywiście, można podłączyć dynie do słabego wzmacniacza i coś tam zagra...

NIe jest tak żle. Takie 160 czy S1.4 z Krellem 400xi też zagrają a jego cena jest ok. 5000 PLN. Ale już 25 wymagają faktycznie czegoś ,,ekskluzywnego".

Witam ponownie

Już po zakupie :) ostatnie dni poświęciłem odsłuchom a wybór padł na Dynaudio Focus 160. Wiem że wstępnie planowany budżet był mniejszy jednak te głośniki z moją elektroniką zadowoliły mnie w 100% a zakup miał być na lata.

Bardzo dziękuje za zaangażowanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.