Skocz do zawartości
IGNORED

I jeszcze jedno pytanie

mlody2

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy warto zainwestowac w te glosniki. Nie mam zbyt wiele kasy i zastanawiam sie nad ich kupnem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/10290-i-jeszcze-jedno-pytanie/

Jeżeli dla gościa dziura w średniotonowcu nie ma wpływu na dźwięk to lepiej sobie odpuść i kup Tannoye M1 bo są w podobnej cenie,a zagrają o niebo lepiej.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

mlody2-> Daj sobie spokoj, to tanie badziewie. Nie maja nic wspolnego z dobrym Jensenem z dawnych czasow.

Sadze, ze odpusciles te Epicure, ktore byly na Alllegro. Szkoda, wielka szkoda to byla prawdziwa perelka.

Wlasnie cchcialem wziac te Epicure ale nie wiedzialem co to za sprzet. Nawet je licytowalem i bylem zdecydowany i sie wycofalem w ostanim momencie. Ale jak sie pytalem tutaj na forum to nikt mi nie powiedzial nic na ich temat. No coz bywa:(. Ale dzis sluchalem komn w sklepie i juz wiem ze bez odsluchu na swoim wzmaku nie kupie nic na allegro. Posluchalem sobie paru modeli Jamo dzis i jedyne co mi sie spodobay to Jamo 610 monitorki, ktorych swoja droga nie bralem pod uwage zakupu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.