Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wybrać odtwarzacz cd technicsa?

duzy_tom81

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra kupiłem SL-PS670A. Z dzwięku jestem zadowolony. Rewelacji może nie ma ale z moim densenem beat-100 dobrze współpracuje.

Kupiłeś go tylko z sentymentu? Myślałem że masz cały komplet i Ci będzie pasował. A Ty piszesz o Densenie. Technics jest strasznie przewartościowany. Np. taki Soniak CDP-791 kosztuje stówkę, gra bardzo dobrze i się go banalnie prosto tuninguje. Ale cóż - Twoje pieniądze.

ja uważam że są cedeki które za 1kzł dadzą namiastkę dźwięku, proszę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) naturalnie żaden hiend ale jakoś tam gra

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) najwyższy model micromegi ze starej serii stage

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

żaden z technicsów poniżej SL-P2000 nie może się równać z tymi CD (no może 840-tka w niektórych aspektach ale jest problem z laserem).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Hehe, Czy ten Denon DCD 1550ar który zaproponował Opteron jest lepszy od Technicsa SL-PS7 ,czy 1000zł za ten CD to nie za dużo

EVERSOLO DMP - A8 +++XINDAK PA-M +++HARPIA ACOUSTICS JANTAR 2B

Panowie ponawiam pytanie .Czy ten Denon DCD 1550ar który zaproponował Opteron jest lepszy od Technicsa SL-PS7 ,czy 1000zł za ten CD to nie za dużo

Napisze jeszcze jedno. Już wiem za co kocham technicsa. Uwielbiam muzyke elektroniczną oraz dance. I do właśnie takiej muzyki technics jest moim zdaniem idealny. Nie będe krył że w innych gatunkach muzyki jest słaby i kiepski. Ale do dance jest wymarzony. Oczywiście nie słucham tylko dance. Słucham wszystkiego oprócz disco polo i jazzu. Dlatego wybrałem densena.

Hehe, Czy ten Denon DCD 1550ar który zaproponował Opteron jest lepszy od Technicsa SL-PS7 ,czy 1000zł za ten CD to nie za dużo

Jest nieco lepszy. Na Twoich kolumnach prawdopodobnie nie będzie słychać różnicy. Widzę że Cię korci do zmian, ale CD odpuść sobie. A przynajmniej nie od tego zaczynaj ... bo prawdopodobnie nie tu leży pies pogrzebany...

Ok , dzięki za radę , zrobię jak napisałeś ,pozdrawiam .

A warto zamienić wzmacniacz Reloop 210B na Yamaha A-S500 .?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.