Skocz do zawartości
IGNORED

Jak oceniacie nowy album DCD In Concert

Davson

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupiłem wydanie deluxe Anastasis z dołączoną płytą koncertową. Juz żałuję że nie ma na niej wersji Dreams made flesh live. Trzeba kupić wydanie In concert jednak

Co tu pisać, każdy fan tego zespołu powinien mieć kolejną płytę wydaną po 16 latach przerwy. Zwłaszcza, że klimaty zostały zachowane wraz z niesamowitym głosem Brendana. You must have :-)

• 3 tygodnie później...

brzmi pięknie

tylko czy któryś z kolegów przesłuchał całość non stop?

ja spróbowałem, powalony pierwszym wrażeniem

nie udało się

za to pierwszą Black Sabbath trudno zdjąć z talerza

ale to specyfika dcd, gdybym powiedział "efekciarstwo" to trochę bym przesadził. ale bez tzw. efektów, czy też kreatywnej realizacji byliby cieniem siebie. albo tylko nieco czymś uboższym

mimo wszystko dobrze mieć, choćby po kawałku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.