Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz BD jako źródło dźwięku.

Krzychu72

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad źródłem dźwięku do zestawu KD i stereo. Aktualnie rozważam kilka opcji. Jedną z nich jest zakup odtwarzacza BD Oppo BDP-103 EU. Mam kilka pytań. Czy jakość dźwięku z takiego odtwarzacza będzie porównywalna do dźwięku z odtwarzacza CD z przedziału cenowego 2500-3500 zł.? Interesuje mnie wykorzystanie tego modelu jako odtwarzacz CD oraz plików audio. Czy wejście USB na przednim panelu obsługuje pliki flac w wysokiej rozdzielczości, oraz czy można przez USB oglądać pliki video ? Interesuje mnie również jakość obrazu i dźwięku z płyt DVD i BD w porównaniu do innych modeli w tej cenie. Jeżeli ktoś użytkuje ten odtwarzacz to byłbym bardzo wdzięczny za opinie.

Witaj,

Oppo BDP-103EU to klasa odtwarzacza CD za 2-2.5 tys. zł., praktycznie w każdym bezpośrednim porównaniu z odtwarzaczami BD innych marek z przedziału cenowego do 5 tys. zł. bez problemu wygrywa. Podobnie jest z obrazem, którego jakość jest bezkonkurencyjna.

Oppo bez problemu odtwarza materiał HD audio i video z USB.

Serdecznie zapraszam do naszego salonu na prezentacje i odsłuchy urządzenia. W przypadku pytań lub oferty finansowej jestem do dyspozycji.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.