Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe blues - rockowe arcydzieło ...

justas32

Rekomendowane odpowiedzi

20 maja 2013 ukazuje się nowa płyta duetu Beth Hart & Joe Bonamassa. Płyta nazywa się Seesaw i zapowiada się naprawdę niesamowicie. Słuchałem w radio pierwszych piosenek - toż to floydowskie klimaty !!!

Dla przypomnienia kawałki z poprzedniej płyty duetu Hart & Bonamassa - wydanej w 2011 "Don't explain" :

Dlaczego DODA tak nie śpiewa ???

https://www.audiostereo.pl/topic/103391-nowe-blues-rockowe-arcydzie%C5%82o/

To nie jest najnowsza, najnowsza to Seesaw z znakomitą Beth Hart, już zamówiłem, już pakowane.

Levert:

1 stk Beth Hart, Joe Bonamassa, Beth Hart & Joe Bonamass - Seesaw - Deluxe Edition (m/DVD), Pris 149,50

1 stk - Frakt og gebyr, Pris 30,00

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest też nowy album Hugh Laurie, Didn't It Rain (też specjal edition)

zamówiony, Your estimated delivery date is: Tuesday, May 21, 2013

Co ciekawe 6 czerwca jest koncert w Warszawie, jako nieliczny w Europie.

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości

To nie jest najnowsza, najnowsza to Seesaw z znakomitą Beth Hart, już zamówiłem, już pakowane.

Levert:

Czytaj dokładnie justas32 przecież napisał:

20 maja 2013 ukazuje się nowa płyta duetu Beth Hart & Joe Bonamassa. Płyta nazywa się Seesaw i zapowiada się naprawdę niesamowicie.Dla przypomnienia kawałki z poprzedniej płyty duetu Hart & Bonamassa - wydanej w 2011 "Don't explain"

Sam chętnie posłucham, ich pierwsza płyta była bardzo dobra.

Muszę przyznać że internet to potęga i są już zajawki nowej płyty. Niestety słabe.

Ja wolę w bluesie takie bardziej balladowe, floydowsko - zeppelinowskie oblicze. I na "Seesaw" ono jest.

Prawdę powiedziawszy to nie mogę się doczekać ...

Fragmenty utworów można odsłuchać np. tutaj

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tu jest lepiej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ej tam, płyta ledwie wyszła albo i nie wyszła i zaraz arcydzieło.

Swoją drogą ani Beth, ani Joe nie są dla mnie zbyt strawni, a gdy nagrali tę poprzednią płytę, to nawet daje się słuchać. Może i z tą będzie podobnie. Dobrze się uzupełniają, bo samodzielnie Joe jest średnim wokalistą, a Beth Hart nagrywała dość nijakie albumy rockowe. Razem jest lepiej. Oby była niezła płytka. ;)

Elementarna empatia: nie mów drugiemu, że urządzenie, które ma dopiero tydzień, jest kiepskie.

• 5 miesięcy później...

Muszę przyznać że internet to potęga i są już zajawki nowej płyty. Niestety słabe.

Ja wolę w bluesie takie bardziej balladowe, floydowsko - zeppelinowskie oblicze. I na "Seesaw" ono jest.

Prawdę powiedziawszy to nie mogę się doczekać ...

Witam,

Odsłuchałem wczoraj i dzisiaj trzy z czterech koncertów londyńskich JB z marca 2013, udostepnionych na dvd od niedawna.

To wielka uczta , złożona z kilku różnych muzycznie części , połączonych gitarą Mistrza, vocalem też. Dobrze jest oglądać i słuchać w domu to co widziałem w Sali Kongresowej 20 października.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.