Skocz do zawartości
IGNORED

Dobre słuchawki

nygga nygga

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj doszły do mnie moje HD681. I szczerze mówiąc jestem zaskoczony ich brzmieniem, oczywiście na +. Miałem dużo słuchawek, ale niestety większość była jakości bardzo słabej. Postaram się porównać HD681 do Panasonic'ów RP-HT161, Creative EP-630 i Creative Fatal1ty Gaming, gdyż były to najdroższe i zarazem najlepsze moje słuchawki jak do tej pory. I w porównaniu z tymi słuchawkami HD681 są po prostu idealne. Bas jest bardziej punktowy, i co najważniejsze nie brakuje mi go. A często przy odsłuchu słuchawek w sklepach brakowało mi właśnie moich ukochanych niskich tonów. Średnica na na miejscu, nie jest ani wycofana ani zbyt się nie narzuca. Po prostu jest w sam raz. Wysokich tonów jest bardzo dużo, ale nie przeszkadza mi to, a wręcz przeciwnie. W porównaniu do Panasonic'ów są one bardziej szczegółowe i odnoszę wrażenie że mają pełniejsze pasmo. Dopiero na HD681 na jednym z nagrań zauważyłem że w tle tyka zegarek, a na innych ten dźwięk jakoś się zlewał z resztą. Co do sceny to do końca nie potrafię określić jej wielkości, dla mnie jest po prostu mała. Ale na pewno scena jest przyjemniejsza niż w EP-630. Co do wygody HD681 to jedyną rzeczą która mi przeszkadza jest fakt że przy dłuższym odsłuchu pocę się pod słuchawkami, a tak po za tym to dobrze leżą na mojej głowie.

Teraz w skrócie opiszę jakość wykonania. No więc materiał z którego są zrobione nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia. Widać też odchodzące nitki na padach. Ale mimo wszystko trzymając je w ręce bądź mając je na głowie nie muszę się bać że się rozpadną. Trzymają się w kupie dość mocno.

Wczoraj doszły do mnie moje HD681. I szczerze mówiąc jestem zaskoczony ich brzmieniem, oczywiście na +.

No to gratuluję zakupu i cieszę się że ktoś tu jeszcze kieruje się zdrowym rozsądkiem a nie tylko ładnym logo na słuchawkach;] Pady możesz wymienić na jakieś welurowe, to też nie powinien być większy problem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.