Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki TV wybrać

leopard33

Rekomendowane odpowiedzi

Panasonic 48AS640 moim zdaniem byłby lepszy.

Jak wygląda spraw skalowania obrazu na tym TV ? Daje radę ?

Używałeś może smarta ? Dużo jest polskich aplikacji ?

Pytam bo robię przymiarkę do tego tv.

Posiada ktoś Philipsa 48PFS6609?

jak wygląda czerń w tym TV? myślę też nad Panasonic TX47AS650

Nie znam tego Philipsa ale co do czerni to zwróć uwagę na jakość obrazu jako calosci, bo co z tego ze będziesz miał czern jak efektem tego będzie "uczernienie" ciemnych scen przez co będziesz miał wybrakowany obraz - tak jak to jest w Samsungach w serii F (tej nowej serii H nie widziałem ale podejrzewam ze poprawy nie ma), LCD ma sporo wad jako technika nadawania obrazu i producenci żeby poprawiac wrazenia wizualne stosuja rozne sztuczki z obrazem efektem tego jest to ze często cos jest poprawione ale kosztem czegos innego, dlatego trzeba wlaczyc znany material i sprawdzić ogolnie obraz jako calosc

matryca jest wazna, niestety wciąż kazda wady i zalety, czern będzie lepsza na VA prawdopodobnie bo ma większe możliwości kontrastowe można bardziej podbic czern ale dla mnie IPS ma lepszy obraz jako calosc ale każdy ma inny gust wiec warto sprawdzic

chwilowy brak działalności w audio.

Dzięki za info

ostatecznie chyba będzie Sony 50W829 :),zbiera dobre recenzje,głównie zależy mi na jakości obrazu bo inne pierdy są dodatkiem do TV,a nie jak dla innych na odwrót heh

Łokmen Saba

ale chyba będą to dobrze wydane pieniądze ? :)

jak mam potem kwiczeć,że cosik nie podoba się to lepiej od razu dołożyć,sygnał to tuner VU+ solo2 i BD

i raczej cena za Soniacza to maximum co mogę dać.

pozdrawiam

Łokmen Saba

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.