Skocz do zawartości
IGNORED

Składam nowy zestaw

kolanko1990

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

od jakiegoś czasu zastanawiam się na złożeniem swojego zestawu do muzyki. Przeglądając fora znalazłem takie głośniki - Heco Victa 500

Teraz pytanie jaki wzmacniacz do nich? Mam do wydania 1200-1500 zł. Będę słuchał muzyki klubowej, współczesnej, i rap. Czy w tej cenie można dorwać może lepsze głośniki ?

https://www.audiostereo.pl/topic/103719-sk%C5%82adam-nowy-zestaw/

Witaj,

podaj proszę trochę więcej informacji. Przede wszystkim jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie preferujesz brzmienie, jaki budżet chciałbyś przeznaczyć na zakup zestawu wzmacniacz i kolumny, jakie będziesz wykorzystywał źródło dźwięku.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

pomieszczenie będzie różne bo teraz mam 20m a wyprowadzać się bede za jakiś czas na 30m.

Lubię dzwięk z przyjemnym basem. Zeby nie był dominujący ale dobrze slyszalny.

na cały zestaw chcę wydać 1200-1500 zł a źródłem bedzie najczesciej laptop.

Przemyśl najnowszy model Heco Victa Prime 702. Cena ok 1500zł za parę. Jest to najnowszy model z serii Prime. Rewelacyjnie wykonany i gra o wiele lepiej od serii 700 i 701. Wyklikaj sobie ten model w Google i sprawdź cenę. Do muzyki klubowej oraz rapu będą rewelacyjne. Sprawdzą się też świetnie w innych rodzajach muzyki.

Takie były by już sensowne głośniki ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.