Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do HTC Desire X

k0nrad

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Pisałem już po kilku forach,dużo czytałem i w sumie dalej nie wiem jakie słuchawki wybrać. Muzyki słucham dużo, wszelakiej. Wszystko było spoko, bylem zdecydowany na słuchawki dopóki nie poszedłem i nie posłuchalem kilku słuchawek denona, niezależnie od ceny grały podobnie i wcale nie robiły wielkiego wrażenia...;/ chciałbym kupić słuchawki do 400zl(stąd też chciałbym wybrać jak najlepiej),dokanalowki, z wieeeelka iloscia basu ale tez zadbanej reszcie zarazem ;) nie wiem, moze tamte graly niespecjalnie bo byc moze to kwestia jakiejs kompatybilnosci....

Stąd też proszę o pomoc specjalistów ;)

Pozdroo

https://www.audiostereo.pl/topic/103731-s%C5%82uchawki-do-htc-desire-x/

Kup sobie używany odtwarzacz np. Sony NWZ-S638f (Starsze iRivery i Cowony iAudio są świetne) + do tego np. NuForce NE700X, zamkniesz się w 400zł, nie będzie niesamowicie dobrze, ale będzie ok. Denony potrafią zagrać, problemem pewnie będzie twój telefon, który nigdy nie zagra na poziomie średniej klasy odtwarzacza. Bez sensu jest kupowanie dobrych słuchawek do beznadziejnego odtwarzacza, jakimi są telefony.

Mam HTC Desire HD,oczywiście używam jako telefon,ale kiedyś wgralem trochę muzyki żeby sprawdzić jak to gra ,i porównać z Iphone 3G. No i niestety Desire ma słabiutki sygnał na wyjściu słuchawkowym w porównaniu do Iphona,grał ciszej,mniej dynamicznie,ogolnie gorzej pod każdym wględem. Pewnie potrzebny byłby zewnętrzny wzmacniacz. Podpinałem do obydwu słuchawki nauszne Marschall Major,Philips O`Neill The Stretch TR 55LX ,i dokanałowe Sennheiser CX 300-II.Iphone poradził sobie ze wszystkimi,HTC z żadnymi.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Mam HTC Desire HD,oczywiście używam jako telefon,ale kiedyś wgralem trochę muzyki żeby sprawdzić jak to gra ,i porównać z Iphone 3G. No i niestety Desire ma słabiutki sygnał na wyjściu słuchawkowym w porównaniu do Iphona,grał ciszej,mniej dynamicznie,ogolnie gorzej pod każdym wględem. Pewnie potrzebny byłby zewnętrzny wzmacniacz. Podpinałem do obydwu słuchawki nauszne Marschall Major,Philips O`Neill The Stretch TR 55LX ,i dokanałowe Sennheiser CX 300-II.Iphone poradził sobie ze wszystkimi,HTC z żadnymi.

Mialem to samo. Jak nie lubie produktow apple to musialem zonie zabrac 4s, bo nexus 4 chodzil ciszej. Standardowy player w androidzie jest slaby, dopiero jakis platny Neutron wycisnal co trzeba.

wlasnie slucham na powerampie, o wiele lepiej to wszystko dziala ;) chociaz wiadomo, iphony o wiele lepiej graja od calej reszty, chyba w takim razie musze zaczac przede wszystkim od zmiany sprzetu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.