Skocz do zawartości
IGNORED

Down By The Riverside - taneczny megamix (medley) z tym nagraniem

Waldek1968

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Niedawno słyszałem taneczny megamix (medley) zawierajacy m.in. nagranie zatytułowane: "Down By The Riverside". Coś w stylu Saragossy Band. Może ktoś kojarzy kto jest jego wykonawcą. Proszę o jakieś sugestie.

Luxman L-507uxII+CD D-05; Sonus Faber Olympica II

Znalazłem potencjalnych kandydatów: Bluberry Hill lub Chas&Dave's. Muszę ich poszukać na YouTube.

W grze pozostaje tylko Bluberry Hill, chociaż nie mogę znaleźć go na YouTube. Może ktoś zapodać jakiegoś linka, żebym mógł sobie to odsłuchać?

• 2 tygodnie później...

Bluberry Hill to nie jest. Może jednak to będzie Saragossa Band? Jednak nie mogę nigdzie tego namierzyć. Może ktoś mnie naprowadzi.

Udało mi się nagrać na telefon fragment nagrania. Powinno to ułatwić sprawę. Jednak po przesłaniu go z telefonu na komputer nie da się go odtworzyć (chyba brak odpowiedniego programu). Poza tym nie wiem jak go wkleić (wstawić) na forum. Jest to plik muzyczny w formacie zip.

Sam znalazłem. Chodzi o nagranie: Trini Lopez Medley (Disco Version). Link do You Tube:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może ktoś ma wiedzę, gdzie to zdobyć na płycie CD?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Widzę, że nikt mi nie chce pomóc. Znalazłem ten medley na Ebay-u na jednej składance zatytułowanej PARTY MEGAMIX vol. 3, ale nie ma tam wzmianki, że jest to wersja disco. Może dacie mi jakieś inne propozycje?

Nie jestem entuzjastą jazzu, chyba mam prawo? Zadałem grzeczne pytanie proszę też grzeczne odpowiedzi.

Zupełnie , ale to ZUPEŁNIE nie pojmuję , co w poście papageno było niegrzecznego... Przecież prosiłeś o sugestie. Nadwrażliwość , niechęć do otrzymywania odpowiedzi (generalnie to sam ze sobą gadasz) czy wstałeś lewą nogą ? Spokoju życzę - Jacek

Tak, ale papaego sugeruje że jego propozycje są jedynymi słusznymi. Rozumiem, że jest melomanem. Jednak mnie interesuje zupełnie inna odpowiedź - patrz tytuł posta.

Oczekuję niestety zupełnie innej odpowiedzi. No chyba, że ktoś nie czyta ze zrozumieniem.

Może się i czepiam, ale widzę że ktoś tu bawi się w adwokata i dyskusja nie zmierza we właściwym kierunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.