Skocz do zawartości
IGNORED

Macca wczoraj na Narodowym

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiedzieć o koncercie? To trochę tak jak opowiedzieć film. Albo mecz. No chyba, że Ci chodzi o garść refleksji. No to OK. Zacznę od tego, że nie jestem bywalcem koncertów rockowych i dla mnie było za głośno - aż tak, że przeważnie nie było słychać gitary basowej ani perkusji, poza dominującym dum dum dum "stopy" perkusisty. Tak było tam gdzie siedziałem, tzn. trochę z boku i trochę w górze. Dziś zerknąłem na wrzuty na YouTube i dźwięk zarejestrowany na płycie stadionu był o niebo lepszy. Po kilku utworach chyba dźwiękowcy cos poprawili, albo moje uszy się dostosowały, bo dalej już było całkiem dobrze. Paul jest absolutnie fenomenalny! Porwał fanów, ale przede wszystkim pokazał, że jest wciąż doskonałym wokalistą! Prawdziwym Beatlesem! Porównywałem jego występ z tym, który dał na Placu Czerwonym. Uważam, że koncert w Warszawie był dużo lepszy! W Rosji dopiero po trzech, czterech utworach głos Paula doszedł do normy. Wczoraj śpiewał tak jak trzeba od początku. Również wybór kawałków wczoraj był świetny, IMO lepszy niż w Moskwie. A jak w ostatnim bisie usłyszałem meddley z drugiej strony Abbey Road, od Golden Slumbers do The End, to odjechałem! W życiu nie liczyłem, że usłyszę te kawałki na żywo w wykonaniu McCartneya! No i jeszcze łyżka dziegciu - relokacja biletów, kontrola wnoszonych rzeczy i ogólnie przepływ informacji i organizacja - porażka.

Cześć,

nawet założyłem odpowiednią zakładkę na AS:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odpowiedzi brak...

Z RP:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Zacznę od tego, że nie jestem bywalcem koncertów rockowych i dla mnie było za głośno

dobra rada - na koncerty chodzi sie z zatyczkami do uszu, mozna kupic w byle aptece. Dzwiek jest wowczas o kilka klas lepszy.

Piszesz, ze nie chodzisz na koncerty. To widać ;)

Ja takze przyjalem metode z blokiem w uszach od ludzi, ktorych zaobserwowalem na koncertach. Goraco polecam kazdemu ta metode.

pzdrw

soso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.