Skocz do zawartości
IGNORED

kabel QED Genesis Silver Spiral Bi-Wire

Marcin_49996

Rekomendowane odpowiedzi

moglby ktos bardziej obeznany w temacie powiedziec czy warto kupic 2x2,5m z oryginalna konfekcja za okolo 900zl? czy w tym przedziale cenowym idzie znalezc cos lepszego? przeszukalem allegro i troche ogloszen i to wydalo mi sie najlogiczniejsze. kabel bedzie pomiedzy nad 372 i swans diva 6.2f i dodam ze to moj pierwszy (lepszy) kabel a i w temacie stereo moja wiedza jest jeszcze skromna.

z gory dzieki za pomoc

Trudno tak doradzić kabelek jest dobry ale zależy czego oczekujesz od kabla jakie zmiany ma wprowadzić w dźwięku ?

Kable to trudny temat w każdym systemie kabelek "zagra" nieco inaczej no i do tego każdy lubi nieco inny dźwięk więc to musi być tylko nasza decyzja czy kabel zostaje czy nie .

chcialbym uzyskac troche wiecej detali detali (brakuje mi czasami detali i wrecz dominujacej analitycznosci mojego poprzedniego denona) no i skontrolowac i ocieplic dol, z drugiej strony mysle ze jakakolwiek poprawa dzwieku bedzie dla mnie zadowalajaca gdyz teraz mam glosniki polaczone kablami mocno sredniej jakosci i zmostkowana gore z dole.

Gość wpszoniak

(Konto usunięte)

używam- QED Silver Spiral' Genesis z tą różnicą, że nie bi-wire pomiędzy Lebena CS 300XS a NHT 1,5. Bardzo sobie chwalę to połączenie! To kabel, który jest neutralnym... (albo z naturalną barwą), mocnym basem i dosadną średnicą. Jako, że wykonany jest z posrebrzanej miedzi to i z wyższymi składowymi nie ma problemów. Cena jest wyjątkowo korzystna....

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Silver 12 nowy gdy był w krajowej dystrybucji dość dawno temu to kosztował 115 zł za metr.Kupiłem z sklepu po 60 za metr kabel ex-demo i odkąd go mam to jak na razie temat wymiany na lepszy jakoś mnie nie rusza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.