Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki mobilne za rozsądną cenę i umiarkowanym basem

rozz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję mobilnych, a więc wygodnych i lekkich słuchawek. Początkowo myślałem o dokanałowych, ale natknąłem się na głosy, że nie grają one zbyt dobrze. Pomyślałem więc o nausznych i chociaż nigdy za nimi nie przepadałem, to mógłbym się skusić na dobrą propozycję. A słuchałbym na nich... spokojniejszych i mocnych rzeczy (bardzo uogólniając - rocka). Zależy mi, żeby brzmienie sprzętu nie było bardzo basowe - wolę bardziej "płaskie" - opisałem temat na tyle, na ile potrafię :)

Podsumowując - potrzebuję czegoś wygodnego, lekkiego, dokanałowego lub nausznego - zdam się na Wasze sugestie - najlepiej do 200 zł, ewentualnie jeśli będzie jakaś "hiper" rzecz za 280, to przeboleję :)

Pozdrawiam i dziękuję,

Kuba

Byłem w identycznej sytuacji- słuchałem wielu modeli i w większości był "przewalony" bas. Także w osławionych Porta pro Koss'a. Mój wybór to tani model AKG- K402 z zadziwiająco zrównoważonym dźwiękiem, do tego bardzo dobrze się składają zajmując mało miejsca

Popieram to co napisał porlick. Ja akurat używam właśnie Kossa ale z opisu twojego opisu wynika, że AKG przypadną Ci do gustu i to wcale nie musi być model za 200 czy 300 zł. Jeśli preferujesz zupełnie jasne brzmienie to zostaje Sennheiser. Do sprzętu mobilnego moim skromnym zdaniem jednak zdecydowanie AKG.

AKG- K402 to świetna propozycja ze względu na cenę, tylko tą kolorystykę trudno będzie mi zaakceptować. O Porta pro czytałem, że mają dość głęboki bas, a tego jednak wolałbym uniknąć. Z kolei niedrogie Sennheisery mają podobno nie najlepszą opinię?

Na pewno kupię też polecany przez ktm777 magazyn, zobaczę co tam proponują.

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

Witam!

Kupiłam nowe słuchawki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) do mp3 bo stare wysiadly. Ale gdy tylko włączyłam muzykę coś tak jak gdyby pierdzi i szumi w jednym uchu. Wiem że któryś z mężczyzn mi pomoże ;-). Nie wiem czy jakiś kabel nie styka czy co? Mam reklamować? Proszę o porade Krysia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

<p>Oczywiście, tylko reklamacja. Jeśli są nierozbieralne, powinni od ręki wymienić na nowe.>rozzSą tezż czarne, jednak bardzo ciężko znaleźć je w sklepach.

Przyglądam się dyskusji. Czy cos oprócz AKG K402 przenośnego z neutralnym, detalicznym i przestrzennym dźwiękiem się znajdzie ? Mam Kosy Sporta Pro - kiedyś były fajne ale zachwyt minął, za dużo basu, za mało detali w dźwięku, brak równowagi choć graja dość efektownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.