Skocz do zawartości
IGNORED

CD najbliższy brzmieniowo do Harman Kardon

Gość numik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

Witam,

mój HK 755 umiera, bardzo lubię brzmienie tych cd, nowych już nie ma, stare to ryzyko, to awaryjna marka, sam się przekonałem. Nie uda mi się przesłuchać całego asortymentu, co polecacie jako podobnie brzmiące?

Witaj,

podaj proszę cała konfigurację Twojego systemu, preferencje brzmieniowe, gatunki odsłuchiwanej muzyki.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

kurcze co w tym HK byo takie ze nie mozesz sie z nim rostac ? jest dzis tyle lepszych cd

poza tym nie ma czegos takiego ze umiera, cd mozna naprawic

ale skoro musisz wydac kase to wydawaj !

Żeby się za dużo nie stresować kup coś na PCM1732, to taki sam przetwornik co w Twoim Harmanie, oczywiście nie gwarantuje to 100% takiego samego brzmienia, ale zawsze jest to jakiś trop.

Taki ACCUPHASE DP-75 miał ich na swoim pokładzie 16:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość numik

(Konto usunięte)

Żeby się za dużo nie stresować kup coś na PCM1732, to taki sam przetwornik co w Twoim Harmanie, oczywiście nie gwarantuje to 100% takiego samego brzmienia, ale zawsze jest to jakiś trop.

Taki ACCUPHASE DP-75 miał ich na swoim pokładzie 16:-)

dzięki:)!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.