Skocz do zawartości
IGNORED

Optymalne źródło dźwięku do 20 tyś PLN

moreno1973

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Zizizeno, Ty jesteś Number One - The Special One. Mój największy ulubieniec. Twoja pozycja jest niezagrożona:-)

A tak serio to lista liczy zaledwie kilku dyskutantów, którzy wykazali się czymś szczególnym. W każdym razie Ty masz przynajmniej jako takie maniery, w przeciwieństwie do.... Przemilczę.

W każdym razie miło że się znów odezwałeś:-)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Ja się naprawdę do nikogo nie uprzedzam. Zapamiętałem Ciebie z racji; rzekłbym dyplomatycznie; bardzo kontrowersyjnych tez, o ile pamiętam dotyczących odtwarzania plikowego i zasilania. Ale to nic osobistego:-) Wolę wymianę drobnych złośliwości z Tobą niż bufonadę w wykonaniu.........

No właśnie, jest na tym forum kilku takich samozwańczych guru, przed którymi większość składa czołobitne pokłony;-)

Widać temat upadł, jak pojawiły się w nim kable Transparenta, przedmiot nabożnego i czołobitnego kultu części bractwa:-)

Rynek lepiej mówi o tym czy coś jest ok niż opinie jakiegoś bractwa. Jeśli coś jest nie za dobre to bankrutuje lub sprzedaje się na rynku wtórnym za 20% wartości. Pełno jest takich wynalazków kablarskich istniejacych po kilka lat a potem znikających. Natomiast są dwie firmy, które są znane na całym świecie z produkcji kabli. Transparent Audio i MIT. Obie istnieja już wiele lat i przeżyły wiele kryzysów gospodarczych. To mówi więcej niż opinie kogokolwiek.

Temat pisania o kablach uważam za zamknięty. Jedynie otwartym pozostaje możliwość pisania o kablach cyfrowych. Z konkretnym opisem brzmienia a nie odstawianiem tu przepychanek słownych. Kto naruszy ww. punkt ma bana.

Wrócmy do tematu wątku... przy najmniej choć trochę;-)

Pytanie:

Odtwarzacz CD/transport CD z bardzo dobrą implementacją wyjścia cyfrowego (coaxial lub AES/EBU) będzie podłączony do przetwornika. Dwa warunki MUSI posiadać szufladę i nie być wysokim urządzeniem. Czy jest coś takiego godnego zainteresowania.

Pytam bardziej z ciekawości bo to co mam jest ok ale może ktoś z Kolegów trafił na coś wyjątkowo dobrze zrobionego co potrafiło zaskoczyć jako napęd płyt CD a spełniało dwa powyższe warunki?

Stary, Ty już naprawdę masz omamy??????

1. Kazałeś mi się skontaktować z ziomalem w Bielsku, tak?

2. Więc Ci odpisuję, że słuchałem u niego tych monobloków, nie wiedząc że to Twój produkt. Rozumiesz teraz?

3. Grają te monobloki bardzo dobrze, piszę to obiektywnie, pomimo braku powodów sympatii do Ciebie.

Teraz w końcu zrozumiałeś najprostszą wypowiedź?

Poza tym to chyba mnie z kimś mylisz:

1. Nigdy z Tobą nie rozmawiałem przez telefon.Ja nawet nie wiem jak Ty się naprawdę nazywasz:-)

2. Poprzedni system sprzedałem koledze w Biesku a był oparty o starą lampową końcówkę Bearda.

>> Masza 1968

Tak, chodzi o Piotrka A. Miałem u siebie jego Empressy jak i M770i.

Już chyba wiem z kim mnie myli SA. Z moim przyjacielem, który miał tuningowaną przez Bazunię Lorelei oraz Tannoye SRM 15X. Ale dla SA czy Krzysiek czy Tomek to jeden ch.. W końcu obaj z prowincji:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.