Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do ok. 2000 zł

CuBa_88

Rekomendowane odpowiedzi

O rzeczywiscie te Corvin Vega to trzesienie ziemi wystarczy spojrzec na parametry! ale powiem ze te kolumny sa w dyskotece do ktorej uczeszczam i brzmia jak slabej klasy estradowki poprostu wala srednim i basem i trszke sopkiem ale dziwek tragiczny tyle ze glosny dla konfrontacji w estradzie to juz marshal gra lepiej i LDM wiec mnie to dziwi

nie nie soso jednak nie zależy mi na takim basem itd. poprostu potrzebuje kolumn dostosowanych do prawie każdej muzyki ponieważ względem dnia lubie np. tego posłuchać a często bywa tak że przez cały dzień leci muzyka spokojna ponieważ np. hh i techno zaczynają mnie nudzić. Napewno zależy na dobrej głębi, bo marzy mi się położyć na drzemke puścić miłą spokojną muzyką i delektować się dzwiękiem. Zapewne jak kupie kolumny do takiej muzyki bardziej wyspecjalizowanej, nie tylko na dudnieciach to sądze że bardziej chętnie czepie się innych rodzajach muzyki.

zaaplikuj sobie Corvin Vega to bedziesz piescil sasiadaow pol kilometra dalej swoja muzyka sopki rozerwia ci membrany a jak dolozysz TE subbasy co maja w ofercie po 1000W w sinusie to zburzysz sciany dzialowe :)))

noi trzeba bedzie tylko skolowac jakis 3 metrowy piec ktory to wszytko napedzi

Powiem ci ze ta dyskoteke rozgrzewa 6 Corvinow podwieszonych + 4 subki te mniejsze basisko wali po krtani i trzeba sie drzec do ucha znajomym zeby cos uslyszeli a to pomieszczenie rzedu 300m2 a moze i wiecej i wysokie na jakies 7m

Zupełnie poważnie: Acoustic Energy Evo 1 + subwoofer. Nowe wyniosą ok. 2100 zł. No i niestety trzeba będzie dorzucić na standy. Podłogówek, które tak zagrają w tej cenie to chyba nie znajdziesz, przynajmniej mnie się nie zdarzyło.

Mission M34. Nowe. Za te pieniądze są super. !!! Ludzie na forum mało je znają, bo są dosyć nowe, dlatego nikt Ci ich nie poleca, musisz wiec sam posłuchać. Ja słuchałem i nie mam wątpliwości, będziesz prawdopodobnie b.zadowolony!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.