Skocz do zawartości
IGNORED

Denon2800km2 - progressive PAL

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

hej

jakiś czas temu toczyła się dyskusja poświęcone firmware dla Denon 2800km2 - progressive PAL + multiregionczy ktos z Was spotkał się z jakimś nowym BEZPROBLEMOWYM firmware do tego modelu?

czy ktos coś wie?

pozdrawiam

adam

https://www.audiostereo.pl/topic/10528-denon2800km2-progressive-pal/

hmm ja Ci niestety nie pomoge ale chcialem przy temacie sie dopisac. Potrzebuje kontakt najlepiej gg do kogos kto sie orientuje i bawil sie chodzi mi o zmiane regionu 1 na region free wiem ze toczyla sie swego czasu dyskusja na ten temat ale chcialbym moc z kims porozmawiamc bo mam kilka pewnie blahyh problemow a nawet wiecej niz kilka i chodzi mi tez o czas wiec jesli ktos moze mi pomoc to aobo niech sie odezwie na 4127535 albo sam poda swoje gg dziekuje i pozdrawiam.

Bezproblemowe firmware znajdziesz pod linkiem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Poniewaz link jest dosc dlugi w razie klopotow wejdz na:

Ukryta Zawartość

z menu wejdz na "Download"

potem "firmware"

potem DVd-Video

i wybierz swój model 2800MKII

Pzdr

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hmm dzieki eskwadrat ale tu chyba wlasnie wychodzi problem ktorego sie balem tzn z tego co widze jest tylko kilka firm i modeli ktore maja mozliwosc przejsc na region free (moze zle to sformuowalem) tzn ze jesli mam inny model (jeszcze niemam) powiedzmy sony, yamaha, toshiba (podaje przyklad tylko) to po prostu bedzie to niemozliwe bo nie znajde odpowiedniego programu?? Wogle jestem teraz w stanach i myslalem nad zakupem dvd ale widze ze za duzo problemow za tym idzie popioerwsze prad a po drugie tu sa wszystkie region1 no i niewiem a czasu zostaje mi coraz mniej. Dzieki i czekam na szybka odpowiedz.

Pozdrawiam

jeżeli nie masz nic przeciwko zakupom on-line to polecam sklepy brytyjskie, z jakiegoś powodu (może regulacje prawne, a może rynek) wszystkie playery DVD, które sprzedają są regionfree.

cino >>

Jesli pytrasz o modele Denon'a to ja nie widze problemu. Deregionalizowalem 2800MKII a takze 2900 i 2200 za kazdym razem z powodzeniem. Jesli mowisz o modelach innych marek, no cóż istnieją patche do kilkuset modeli obecnych na rynku odtwarzaczy w tym marek o ktorych wspominasz, ale jesli myslisz o zakupie jakiejś najnowszej budżetowej "jednorazówki" np. poniżej $300 to faktycznie patcha na taki model możesz nie znaleźc. W sieci najczęściej pojawiają się firmware'y sprawdzone ale z reguły na modele ze średniej półki. Nikomu już nie opłaca się np. deregionalizować odtwarzacza za marne $100, bo po prostu po co. Wyjatkiem są tu modele niektórych marek, np. Thomsona czy Panasonica, które z reguły mozna deregionalizować za pomocą pilota.

Co do Denona, to jedna z niewielu marek gdzie firmware na regionfree pochodzą od producenta i mozna miec pewnosc ze jesli dysponujesz niezmodyfikowaną przez jakiegoś hackera wersją, operacja zakończy się pełnym powodzeniem. A jeśli jeszcze nie kupiłeś tego 2800MKII to radze skierowac swoja uwagę na nowsze modele, np. 2900. 2800-tka nie jest już produkowana od dośc dawna.

hmm dzieki za wyczerpujaca odpowiedz na cos takiego liczylem, postanowlim sobie dac spokoj z zakupami sprzetu w stanach, wogle to zainteresowalem sie tymi dvd denona o ktorych tyle tu mowy a i wlasciciele zadowoleni wiec cos w nich musi byc tylko pewnie drogie to to...

Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam

i jeszcze jedno... na tej stronie włoskiej już byłem ale z paru dyskusji na zachodzniach "forach" wywynioskowałem, że ten firmware nie jest "denonowski" i że czasem są problemy... no i nie znam włoskiego - czy ktoś mógłby podac tłumaczenie??????

pozdrawiam

adam

hej

czy ktoś znający włoski może to przetłumaczyć?

Istruzioni per l'uso

1) Inserire il CD nel cassetto del DVD

2) Premere il tasto PLAY (l'operazione di upgrade impiega circa 30 secondi in base al DVD)

3) A fine upgrade il cassetto uscirà automaticamente e il DVD si bloccherà.

4) Togliere il CD e spegnere il DVD con il tasto Main Power

5) Alla successiva accensione del DVD il Firmware sarà aggiornato

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.