Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego przymyka się oko na praktyki Accu?

paul_67

Rekomendowane odpowiedzi

Z drugiej strony nie dziwię takim praktykom.Znowu wpadłby z wizytą wymieniony w tytule gość i zrobił zadymę.Nikomu by to na zdrowie nie wyszło.Jednak masza był zawsze grzeczny:)

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jak to? Zostałeś zbanowany na samym początku?

Tak, zbanowałem a priori kilka osób, które mają ambicję zawsze latać za mną i dowalać mi dla zasady, bo mają fobię szkolną (która im nie przeszła mimo upływu lat). Jak bym tego nie zrobił, to rozwaliliby wątek personalnymi atakami. A wtedy przyszłaby "sprawiedliwa" moderacja i wywaliła wątek na bocznicę w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku. Jak bowiem sam zauważyłeś, niektórym wolno więcej na tym forum.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Tak, zbanowałem a priori kilka osób, które mają ambicję zawsze latać za mną i dowalać mi dla zasady, bo mają fobię szkolną (która im nie przeszła mimo upływu lat). Jak bym tego nie zrobił, to rozwaliliby wątek personalnymi atakami. A wtedy przyszłaby "sprawiedliwa" moderacja i wywaliła wątek na bocznicę w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku. Jak bowiem sam zauważyłeś, niektórym wolno więcej na tym forum.

Czy mam podać do publicznej wiadomości treść PW, którą od ciebie otrzymałem? Nawet kosztem złamania regulaminu żeby wszyscy mogli się przekonać o twojej wysokiej kulturze osobistej.

Dla odmiany podaj przynajmniej jeden mój obraźliwy post w kierunku twojej osoby.

Brak mi słów na takich cyników...

To już analog upada... nic już tutaj nie pozostało...smutne

Nie analog. a ludzie.Zwykli wichrzyciele...

Adwokat Accu już założył nowy wątek w jego obronie.To się nazywa mieć przyjaciół!

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />Teraz już wiem o co chodzi. Początkowo myślałem, że wątek ma związek z firmą Accuphase ..... a tu chodzi o zwykłą nawalankę winyl vs cd :-)<br />

Nie nie,nie o nawalankę chodzi a o klona który nadawał od lat ,robiąc w bambuko forumowych Kolegów i moderację.

Paul, kto jest bez winy niech pierwszy... itd.

W porządku.Winny tez jestem ja, bowiem dałem się wkręcić w to g...Prawda jest też taka,że założyciel nowego tematu o wspaniałości 16 bitów banuje w nim wszystkich jak leci, którzy ośmielają się pisać nie pod jego dyktando.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Prawda jest też taka,że założyciel nowego tematu o wspaniałości 16 bitów banuje w nim wszystkich jak leci, którzy ośmielają się pisać nie pod jego dyktando.

Jak łatwo można się domyślić, takich praktyk nie popieram.

"Chamstwu w życiu trzeba się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą"

Jak piszesz chamstwu, no jak?

... a może i dobrze.

;-)

Adwokat rochu działa:) Ja w przeciwieństwie do Was (nie wiem w jakiej liczbie pisać) nie jestem do końca anonimowy.Pokazuję swoją gębę na forum i wiadomo skąd jestem.Można przyjechać i ryj obić, co z resztą miałem już obiecane:)))

Gość Gość

(Konto usunięte)

Obiecanki, cacanki:-)

Nic Ci ta personalizacja nie da. Ja też już zostałem nie raz pomówiony o to że jestem klonem, a zamieszczone przeze mnie zdjęcia to fotomontaż, mimo że podałem skąd jestem i zaprosiłem do siebie. Mnóstwo osób tu lubi tylko pyskować i strugać bohatera w wirtualnym świecie.

Adwokat rochu działa:) Ja w przeciwieństwie do Was (nie wiem w jakiej liczbie pisać) nie jestem do końca anonimowy.Pokazuję swoją gębę na forum i wiadomo skąd jestem.Można przyjechać i ryj obić, co z resztą miałem już obiecane:)))

niestety wbrew regulaminowi , w temacie Accu chyba wszyscy wiedza o co chodzi nie lepiej dac sobie spokój ?

Accu dostaje bana w wątku koteczka , mozesz wrócic do własciwego watku

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.