Skocz do zawartości
IGNORED

Klub winylowej płyty wolny od banów.

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Idzie zasnąć przy tej muzyce

Umówiliśmy się, że o gustach muzycznych nie dyskutujemy bo zaprawdę powiadam Tobie :) nie warto wchodzić w szczegóły wartości i ciężaru gatunkowego wysłuchiwanego gdzieniegdzie łomotu:)

Orońsko?

Strzał w dziesiątkę.

Piękny park,stawy,dworek Brandta i wiele rzeźb rozrzuconych po parku.Fajne miejsce na spacer jesienią i nie tylko.Od Radomia tylko 20 km,przy trasie E7 jest parking.Polecam, kto będzie przejazdem i chce rozprostować nogi

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Dwie mono, jedna stereo.

Odebrałem dzisiaj kolejną paczuszkę od Rafała.

A w niej m.in. japoński The Modern Jazz Quartet - DJANGO MONO! :)

http://www.discogs.com/Modern-Jazz-Quartet-Django/release/2964936

Gość absolute magnitude

(Konto usunięte)

No dobra jestem męską szwinią.

Nara Leão ma fajne cycki.

Tylko dlaczego jej winyle są tak cholernie drogie i czego ich tak mało?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Tylko dlaczego jej winyle są tak cholernie drogie i czego ich tak mało?

Dziwisz się?

Sam uczestniczysz w tym procederze naganiania klientów handlarzom winyli.

Zamiast siedzieć cicho i i od czasu napomknąć, że winyl jest beee i do słuchania tylko pliki oraz CD, Ty także zachwalasz bliźnim analoga.

Ludzie czytają i kalkulują.

A ceny rosną.

Handlarze zacierają ręce i podnoszą ceny.

I cieszą się bo ktos za darmo robi im reklamę.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Jak informuje agencja RIA Novosti, rodzina Wiaczesława Tichonowa, znanego z głównej roli w popularnym serialu Siedemnaście mgnień wiosny, sprawdza możliwość prawnej walki z nielegalnym wykorzystaniem wizerunku aktora.

Według córki Tichonowa, Anny, zdarzyło się jej odwiedzać restauracje, które w wystroju wnętrza wykorzystują zdjęcia aktora w roli Sztyrlica, nie zwracając się zupełnie do studia im. Gorkiego o wyrażenie zgody na jego użycie. Jak dodała trwają konsultacje z prawnikami w tej kwestii.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

rochu, tu masz dobrą ocenę sytuacji postrzeganą przez większość nas.

Odpuściłem sobie alledrogo i uderzyłem bezpośrednio w miejsce pochodzenia. Ubezpieczenie paczki, przesyłka i zawartość oczywiście, to co najmniej o połowę mniejsze koszty aniżeli chciałbym kupić je u nas w kraju.

Jak informuje agencja RIA Novosti, rodzina Wiaczesława Tichonowa, znanego z głównej roli w popularnym serialu Siedemnaście mgnień wiosny, sprawdza możliwość prawnej walki z nielegalnym wykorzystaniem wizerunku aktora.

Według córki Tichonowa, Anny, zdarzyło się jej odwiedzać restauracje, które w wystroju wnętrza wykorzystują zdjęcia aktora w roli Sztyrlica, nie zwracając się zupełnie do studia im. Gorkiego o wyrażenie zgody na jego użycie. Jak dodała trwają konsultacje z prawnikami w tej kwestii.

- i słusznie, teraz w tych kapitalistycznych czasach, wizerunek ma swoją wartość wymierną w pieniądzach - nawiasem mówiąc, bardzo dobry, świetnie zrealizowany serial, trzymający w napięciu - nawet kupiłem onegdaj kilka dvd z tym - a teraz co ? - dno !

excelvinyl winylmania blog szukaj

Wspominałeś coś o nagrodach?

Jest szklaneczka :)

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Trza jechać do Utrechtu...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kumpel jezdzi razy w roku od wielu lat, boje sie tam jechac, zeby nie wrocic z kredytem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość masza1968

(Konto usunięte)

Na pierwszym planie masz bufecik ale chyba nie o to chodzi tylko o skutki wizyty w takim przybytku? :)

Szczerz mówiąc wolałbym odwiedzić taką halę gdzieś pod Tokyo ;)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Nie mam już gdzie układać płyt :(

Jak zaproponowałem żonie wydzierżawienie mi jeszcze jednej ściany na regał to mi kazała wynosić się do piwnicy...

W tym kontekście przewaga winyla nad plikami nie jest już tak oczywista :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.