Skocz do zawartości
IGNORED

żużel - niby 4 kółka w lewo !

kazek680

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie znam dokładnie spprawy tych terenów więc nie komentuję. Jedno tylko się potwierdza - jak nie wiadomo o co chodi to chodzi o pieniądze. I powoli widać że mimo wielkich niby rewolucyjnych zmian w podpisywaniu kontraktów ( co mialo uzdrowić finanse klubów) dalej okazuje sie że kaski brakuje. Ciekaw jestem jaka jest prawda o Griszy Łagucie który mówi że Czewa jest mu winna 1 milion złotych a klub utrzymuje że dostał już 70% z tej kwoty na konto. No i ciekaw jestem czy faktycznie poprosił o zamiane Camaro na Ferrari. Niezły numer.

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Wiarygodność gościa z tekstem o Ferrari jest jakby ... niewielka.

Nie kumam po co oni są w tym sporcie. Emil kiedy leżał po wypadku napisał że ani razu ten gość ani klub nie skontaktował się z nim. Dziwne jak na pasjonatów żużla i głównych sponsorów klubu. A ponieważ próbowano urwac kasę za żle postawiony przecinek w zdaniu to czemu wypowiedzi Emila nikt z klubu nie skomentował?

Druga sprawa, zauważ że kontrakty mają mocno okrojoną "swobodę wypowiedzi" . Myślisz że Grisza nie wyciąga wniosków po sprawie z Emilem i "narażał by klub pomówieniami"?

Nie sadzę. Sądzę że kasy brak.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.