Skocz do zawartości
IGNORED

BRAWO KAJTO!

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy później...
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zanosi się na to, że będziemy mieli Rajdowego Mistrza Europy. Ta sztuka udała się tylko Zasadzie i Hołowczycowi. Z tym że Zasadzie trzykrotnie.

Kajto ma 62 punkty przewagi przed Breen-em a pozotał tylko Rajd Akropolu.

Oby nie wydarzyło się nic nieprzewidzianego a Kajto zachował zimną krew i spokojnie dojechał do mety.

Kajto gratulacje za Rajd Cypru.

To był nokaut.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

BRAWO! BRAWO! BRAWO!

Mamy nowego rajdowego mistrza Europy.

Kajto jesteś wielki. Ale oczywiście nie potrafił mając przytłaczającą przewagę spokojnie jechać po tytuł, tylko musiał pchać w swoim stylu na 100% żeby wgrać także rajd Akropolu.

I już jedną rundę przed zakończeniem rywalizacji mamy nowego mistrza.

Duże gratulację.

• 1 miesiąc później...
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Sami też nie jesteśmy bez winy. Założyłem ten temat i od początku roku to był mój monolog. Zauważ, że nikt nie skomentował jego sukcesów, nie dodał żadnego wpisu.

A w temacie np. Kubicy dyskusja ożywiona.

Cieszy mnie ogromnie fakt, że ten skromny chłopak po raz kolejny zlał dupę całej rajdowej ,, śmietance''.

Chłopak który zaczynał od zera w tym światku, nie mając żadnych pleców i zaplecza, za to mając cały rajdowy światek przeciwko sobie, wywalczył po raz czwarty z rzędu tytuł mistrza Polski.

Dwa lata temu zakładając ten temat napisałem te słowa. Wydaje się, ze to co tam napisałem, ma cały czas wpływ na ,, promowanie'' sukcesów naszego mistrza.

• 7 miesięcy później...

Zauważ, że nikt nie skomentował jego sukcesów, nie dodał żadnego wpisu.

A w temacie np. Kubicy dyskusja ożywiona.

Fajnie że wygrywa ale nie porównujmy do Kubicy, bo to jednak inna liga. Zasada gdy jeździł w ERC to były de facto mistrzostwa świata skupiające wszystkich najlepszych kierowców.

Ja rozumiem taki wybór, może lepiej święcić triumfy w niższej kategorii niż dostawać w d... w ekstraklasie. Mniej uwagi ale i mniej hejtu.

• 1 miesiąc później...
  • 10 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.