Skocz do zawartości
IGNORED

uniwersalne stereo do 15m2

junekzwagrowca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Korzystajac z okazji to chcialbym sie doradzic odnosnie sprzetu

Posiadam nad326 w pokoju 15m2 Muzyki słucham różnej lubie M Jacksona C Dione lekki rock,pop no i rowniez uzywam nagłośnienia do ogladania filmow z akcja

Kolumny miałem podłogowe (na stedach nie podobaja mi sie) heco 500, dali concept6, roth oli30

Szukam fajnych kolumn -prosze mi doradzic na co mam zwrocic uwage

Odsluchiwalem M audio bx5 ,rx2 ( nie dla mnie) focal 716 srodek chyba wycofany duzo gory, AA phoebeIII grały wyzszym basem tak nosowo,Dali zensor5 ładniena dole ale to było z marantzem 6004, pylon topaz 20 z denonem bardzo ladny zroznicowany bas gora dobra

Sam nie wiem moze ten nad jest przerelamowany i go należałoby usunac

Co do zrodła to wybrałem CA stream magic6 tylko nie wiem czy z 326 sie zgra

Bardzo prosze o jakomkolwiek odpowiedz,rade

Dzieki pozdr.

https://www.audiostereo.pl/topic/105863-uniwersalne-stereo-do-15m2/

Witaj,

zacznę od CA SM6 - urządzenie powinno bardzo dobrze zgrać się w Twoim systemie, jeśli szukasz takiej funkcjonalności, to nie ma na rynku konkurencji.

Kwestia kolumn - z Twojego opisu wynika, że spodobać się powinny w Twojej konfiguracji kolumny Dali Zensor 5, chociaż biorąc pod uwagę wielkość pomieszczenia, namawiałbym na posłuchanie znacznie wyższego i lepszego modelu Dali Ikon 2 MK2. Poza tym pewnie spodobają Ci się także kolumny Rega RS3, które bardzo dobrze zgrywają się z elektroniką NAD.

Z trochę wyższej półki namawiałbym na odsłuch Tannoy Revolution DC6 T, to bardzo poważna i dopracowana konstrukcja bez zbędnego efekciarstwa, grająca dźwiękiem wyrównanym, bardzo dobrze wypełnionym.

Jeśli masz taką możliwość, serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy i porównania poszczególnych rozwiązań. W przypadku pytań lub oferty finansowej służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.