Skocz do zawartości
IGNORED

Prosze o ocene ?

misiowiec

Rekomendowane odpowiedzi

watek gdzies sie zgubil na samym poczatku ustepujac miejsca calkiem ciekawej dyskusji. co jak co ale najlepszy jest watek o SONY jako firmie NAJLEPSZEJ bo najwiekszej na swiecie...Wiecie co? Sam mam ampli SONY...no tak jakos wyszlo...jest podpiety do B&W DM 302...gra jak gra, dzwiek sie z tego wydobywa...Pamietam tylko slowa sprzedawcy, ktory powiedzial mi przy kupnie tegoz SONY: "to juz jest prawee Hi-End prosze pana, zadko spotyka sie taki sprzet w domach..." skinalem tylko glowa i wyszedlem...(mieszkam w wejherowie niedaleko 3miasta...wzmak kupilem 1,5 roku temu...)

Widac sa na swiecie ludzie wyznajacy kult sony tekniksa i podobnych. Dla mnie nigdy nie bedzie to sprzet ktory bedzie mogl chocby stanac obok sprzetu audiofilskiego/profesjonalnego (wszak w studiach tez mamy sprzet audio...pominmy tylko genialne monitory bliskiego pola yamaha ns-10m) i wole jak ludzie nie porownuja, nawet w gazetach...sony z nad-em, musical fidelity, cambridge audio, arcamem...nawet marantzem.

pozdrawiam

-->screwdriver, co do nie porównywania sony z CA to ty uważaj takie cedeki 300 i 500 dużo z sony mają pod maską ( a to napęd a to coś jeszce :) ). ( i to bynajmniej nie świadczy na korzyść sony, a tylko na niekorzyść CA )

A ja sony nie lubię za to co potrafi ze swoimi napędami zrobić ( i to nie tylko w sprzęcie audio ), znając wady swoich produktów(części) pcha je tam gdzie siedzieć nie powinny ( inni już duzo lepiej radzą sobie ze stosowaniem ich napędów )

Pasmo slyszalnosci mojego ojca tez pokrywa sie z obszarem tolerowalnych, "angielskich" znieksztalcen wzmacniaczy CA.

:-)

A co do Sony - gra dobrze opakowane w obudowe z napisem CA, tak jak Philips z napisem Exposure.

Nie sadz, Srubokret, a nie bedziesz sadzony. Daj sobie sianka z ocenianiem sprzetu po trzeciorzednych cechach plciowych, ze tak sie wyraze. Na Twoj (anty-)zapal juz czatuja rozni wpychacze - inaczej ten ich boski sprzet juz sie sprzedawac nie daje...

Sorry za trolla.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.