Skocz do zawartości
IGNORED

Koledzy, kto pomoże w temacie standów.

mariuszdab

Rekomendowane odpowiedzi

ja robiłem połączenie drewna z granitem - wyszło dość fajnie - za granit z obróbką zapłaciłem 250zł - ale to z tych tzw. wypasionych - jakiś włoski po ponad 500zł za metr2 -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Lipa totalna, gość za granity o grubości 20mm na dolne podstawy życzy sobie po 200 od sztuki, podfrezowań pod nakrętki nie robi bo nie ma maszyny, moje plany upadają gdyż koszty stają się nieopłacalne. Straciłem koncepcję i zniechęciłem się totalnie.

Gdzieś TY o te granity pytał?

Ja zapłąciłem za dwa granity o wymiarach 44cm X 22cm X 4cm 100zł.

Oszlifowane, ranty frezowane.

Myślałęm, że zrobisz we szkle?

Słucham muzyki - nie sprzętu.

Tak właśnie jest "po znajomości", podzwonię jeszcze do tych "granitowców" z Allegro. Ze szkła - nie chętnie, boję się o stabilność podstawek(niewielka waga szklanych dołów). Nie zapominajmy, że rury, to plastikowe tuby. W przypadku granitu największa masa skupiłaby się na dole przez co stabilność(niewywrotność) byłaby na przyzwoitym poziomie. A może z blachy stalowej(ale min 10mm grubości)?

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale najlepiej jak byś pojechał do małego zakładu gdzie robią na miejscu.

Większe zakłady przeważnie zlecają komuś i cenią się niesamowicie.

Słucham muzyki - nie sprzętu.

Mieszkam w Pruszkowie koło Warszawy, zakład kamieniarski jest niewielki, mają swoje maszyny, wszystko wykonują na miejscu. Nie wiem skąd te ceny, liczyłem na około 120 zeta za oba doły. Najśmieszniejsze jest to, że to znajomy z podstawówki, ziom z dzielnicy, czyli po znajomości wychodzi najdrożej:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.