Skocz do zawartości
IGNORED

klon F5 od jims_audio warto ?

burraka

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem przypadkiem na ebay klon słynnego już F5 N.Passa.

numer oferty:321112850522

(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Cena tego kiltu jest raczej przystępna, natomiast jakość jest niewiadomą.

Czy ktoś już miał doświadczenia z takimi zestawami? Warto się w to bawić ?

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/106198-klon-f5-od-jims_audio-warto/

Ja kupowałem nie zestaw ale te płytki od niego do F5

Ukryta Zawartość

płytki są prawie jak brat ksero w stosunku do oryginału a jakość też jest dobra. nie można narzekać. :)

Ukryta Zawartość

nibyco, płytki z Twojego linka są zupełnie inne niż w przedmiotowym kicie. Płytka z kitu będzie miała kiepską aplikację do obudowy bo ma tranzystory na przeciwległych krawędziach i radiatory będą musiały być stosunkowo blisko siebie (na szerokość płytki). PCB z Twojego linku są dużo sensowniejsze.

Płytka z kitu będzie miała kiepską aplikację do obudowy bo ma tranzystory na przeciwległych krawędziach i radiatory będą musiały być stosunkowo blisko siebie (na szerokość płytki)

No właśnie lepszą, tranzystory zamontuję od dołu i odegnę do góry, płytka będzie prostopadle do radiatora i będzie trzymała się jedynie na tych tranzystorach, proste ;).

wiem że są inne , chodziło mi bardziej o samego sprzedawce i o jakośc jego płytek . płytki z mojego linka są kopią orginalnych płytek Nelsona, jaj je mocowane też tylko na tranach prostopadle do radiatora z tego co zauważyłem to jednak lepiej jest jak trany sa rozsunięte od siebie bo nawet przy "czołgowym" radiatorze grzeje się mocno dlatego mająć doświadczenia już z innymi Pasami i blisko położonymi tranami wybrałem taką wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.