Skocz do zawartości
IGNORED

Lista mądrych facetów na forum

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez nie napisałem że to moje dzieło :)))

KazikII - wyraźnie sugerowałem ze to cyfrowa panienka "mciej'a". Mciej wkleił ją w wątku "Brak humoru na forum". A napisałem, że mam ją "na głowie" - znaczy, że siedzę przed kompem i liczę. Bez przesady, aż tyle czasu na zabawę w taką twórczość i cierpliwości to ja nie mam.

pozdr.

Pomijajac fakt, ze te glupawe ping-pongowe grafiki sa circa 92 z amerykanskich czatow, to zamieszczanie wskazuje zarowno tak na infantylizm jak i na znak upadku poziomu kazdego forum.

tej kwestii jeszcze jednoznacznie nie rozstrzygnąłem, aczkolwiek ten wpis mnie rozbawił do rozpuku.......

więc raczej pozytyw........kategoria "pozytywnie zakręcony kolo"..........

do tego jesze wątek z zagadką ;) której rozwiązanie pewnie bedzie śmiesznie proste :)

Jaz :- ) Ty to od razu chcesz jednym wpisem zarobić na tytuł dziwnego kolo z wielką gwiazdą jak u ruskiego generała. Alemu na takim upadłym forum, gdzie my zacofane polaczki nawet cyfrowe panienki mamy przeterminowane??? :))))

pozdr.

Ciężki jest.

Dwóch słynnych alpinistów wspina się na Mount Everest. Ekstremalne warunki, -30, zamieć. Kres ludzkich możliwości. Wieczorem rozbijają namiot. Nagle w absolutnej ciemności rozlega się pytanie:

-Walisz konia?

-Noo

-To wal swojego!

• 1 miesiąc później...

Ja typuję trójkę forumowiczów powiązanych z (miasto znane autorowi wpisu) niezależnie od tego o czym się "postuje" - audio, motoryzacja itp. prezentują postawę "JA TO SIĘ KURNA ZNAM, A WY? CO WY TAM WIECIE?"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.