Skocz do zawartości
IGNORED

Co wstawić do ASUS Xonar Essence One aby zwiększyć niskie a przyciąć wysokie tony

pszufe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panowie, chciałbym wstawić THS4032CD 7szt czyli muszę wlutować w stolik 14szt jeżeli mają to być podwójne opampy?

4032 ma dwa opampy w jednej obudowie, więc tylko 7 sztuk potrzebujesz. Wersja pojedyncza ma oznaczenie 4031

janicniewiem dzęki za info. a czy ktoś z was włożył do słuchawkowego te opampy? Te napewno kupię, ale mam jeszcze jedno pytanie, czy może testowałeś je na słuchawkowym? Mam w tej chwili LME49990 i zastanawiam sie czy nie może być jeszcze lepiej.

janicniewiem dzęki za info. a czy ktoś z was włożył do słuchawkowego te opampy? Te napewno kupię, ale mam jeszcze jedno pytanie, czy może testowałeś je na słuchawkowym? Mam w tej chwili LME49990 i zastanawiam sie czy nie może być jeszcze lepiej.

Nie mam słuchawek, także tu nie pomogę.

49990 oceniam bardzo wysoko, ale w słuchawkowym bardziej sprawdziły się wszelkie LT, w szczególności LT1028.

Przekonaj się sam.

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

Dzięki panowie za podpowiedzi, niedługo kupie te opki i sprawdze jak to się ma w moim systemie.

No i wychodzi na to, że nie uda mi się zamówić. Myślałem, że można zrobić normalny przelew , a farnellu chcą jakąś dziwną formę płatności, można gdzieś indziej zamówić oryginały?

No i wychodzi na to, że nie uda mi się zamówić. Myślałem, że można zrobić normalny przelew , a farnellu chcą jakąś dziwną formę płatności, można gdzieś indziej zamówić oryginały?

Co jest dziwnego w zapłacie kartą? Zwykła debetowa działa.

Facet z infolinii wporowadził mnie trochę w błąd. Odpisał mi, że potrzebuję kartę kredytową , więc dla mnie to było dziwne, ale jeżeli można zwykłą debetową płacić to wporządku.

• 2 miesiące później...

witam ponownie, dojrzałem do upgradu asusa, mysle o kosciach 8820, znalazłem na allegro opcje z podstawka, mam pytanie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

od wzmacniaczy ktorych rozpoczać wymianę, mogę na pocztek kupić cztery. Moje pytanie czy wymiana czterech a nie siedmiu , przyniesnie słyszalna poprawe? Oczekuje wiecej góry i dynakimi w tym pasmie. Macie jakieś doswiadczenia?

Ukryta Zawartość

Jeśli chcesz więcej góry i dynamiki to zrób tak:

Ukryta Zawartość

mam 8820 i one raczej grają w przeciwną stronę

ps. gdybyś chciał taniej kupić taki zestaw opa daj znać na priv.

Ukryta Zawartość

Mam takie same Eposy grają u mnie Creek Evo 2 nie wiem czy wymiana opa pomoże Ci w poprawie na basie bo te eposy nie dają go dużo za to jest on sprężysty i szybki nie ma mowy o zamulaniu , ja w swoim Xonarze włożyłem na baze 49720 + 2 x Lme 49990 i jest całkiem spoko brzmienie już nie jest tak metaliczne jak na oryginalnych opa poprawiła się trochę przestrzeń i separacja intrumentów lepsza góra bardziej subtelna tak na moje ucho . PS w Eposach m12.2 poprawę brzmienia uzyskałem stawiając je na dedykowane standy do nich jestem sceptyczny na takie rzeczy myślałem sobie że to nic nie da ale jednak dało basu nie przybyło jednak a szkoda :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.