Skocz do zawartości
IGNORED

wharfedale pacific evo 20. Czy warto?

Bart1981

Rekomendowane odpowiedzi

To zaleźy, z jakim wzmacniaczem kolumny będą współpracowały, jakie gatunki muzyczne słuchasz, jakie preferujesz brzmienie oraz za jakie pueniądze możesz kupić evo 20.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

To zaleźy, z jakim wzmacniaczem kolumny będą współpracowały, jakie gatunki muzyczne słuchasz, jakie preferujesz brzmienie oraz za jakie pueniądze możesz kupić evo 20.

Sprzęt to CD Pioneer PD 10, amp Yamaha as 700. Słucham wszystkiego prócz klasyki i disco. Tak naprawdę to powraca temat Dali ikon 1 które obecnie mam i braku dołu pasma. Jestem perkusistą i chce czy nie chcę lubię brzmienie bębnów a dali nie dają niskiego zejscia. Chciałbym bardziej pełnopasmowego brzmienia. Evo 20 mogę miec za około 800zł.

Lubię na przykład brzmienie kontrabasu w jazzie klasycznym, ale moje Dali jego pełni nie oddają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.