Skocz do zawartości
IGNORED

Halcro - to była okazja

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Poszedł za bardzo dobrą cenę.

Pozdro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Muszę przewietrzyć mój system…

https://www.audiostereo.pl/topic/106874-halcro-to-by%C5%82a-okazja/
Gość absolute magnitude

(Konto usunięte)

Czyli co?

Masz go, czy ktoś inny go ma?

Niestety nie. Mysle, ze ta cena to poziom odpuszczenia licytacji przez drugiego licytanta. Ja dalem max. 3200 EUR ale tą cene zaplacilbym bez mrugniecia. Jestem przekonany, ze cena max. zwyciezcy byla duzo wyzsza.

BTW transakcja obarczona sporym ryzykiem bo sprzedawca z zerowym kontem komentarzy, zalozownym kilka dni temu.

Ale do Dublina mozna po taki klocek tanio poleciec osobiscie.

A zainteresowalem sie tym klockiem bo ma podobno rewelacyjny phono na pokladzie,a jak pamietasz jestem na kupnie.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Piszesz w stylu dość zamglonym i jednocześnie niezrozumiałym

Była to wreszcie okazja czy nie? Klocki Halcro najlepiej graja w secie...........i sa bardzo drogie-mają ponadczasowy design-to wiem,a Ty ?

Po pre do Dublina-a serwis do Australii))..........bo jaka masz pewność,ze to nie był dłubany klocek?

Jeszcze wiesz ,ze cena była dużo wyższa-a ja twierdzę,ze nie........kto ma rację?

Za 15000 kup sobie mcintosha pre 2300-będziesz miał zarówno pre jak i pre phono w jednym-dobierz lampki i masz granie jak złoto.

Najbardzie mi się podoba zwrot.............podobno rewelacyjny phono na pokładzie...........i dodam od siebie-na plecy ze smiechu mnie kładzie))

Pmcomp

Jest pewien poziom jakości napędu (gramofon/ramię/wkładka) gdzie błędem jest jego ograniczanie preampem wbudowanym w preamp zintegrowany czy wzmak. Ty ten poziom znacznie przekroczyłeś ... nie ma lekko.

Choćby nie wiem jak się nazywał, jaką diabelską technologię do jego wytworzenia zaprzągł czy też jakie stwory go wykuły ;-).

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.