Skocz do zawartości
IGNORED

Adaptacja pomieszczenia tylko pod KD

hank

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące później...

Witam po dłuższej przerwie.Pokój nabiera kształtów i powoli będę zabierał się za okablowanie.No i znowu mam dylemat.Czy przy takim metrażu 18m2 pchać się w instalacje 7.1 czy dać sobie spokój?Położenie dwóch dodatkowych kabli to nie problem ale przy instalacji 7.1 zmienia się układ głośników a mam zamiar je ukryć pod materiałem na ścianach wiec będzie problem później zmienić ich lokalizacje.

Pozdrawiam

ale przy instalacji 7.1 zmienia się układ głośników a mam zamiar je ukryć pod materiałem na ścianach wiec będzie problem później zmienić ich lokalizacje.

Nie koniecznie, zakladajac ze w przyszlosci zechcesz dokupic dwa tylnie glosniki surround, polozenie bocznych w zasadzie sie nie zmieni, zerknij na zalaczony obrazek. Jak widac pozycja bocznych surroundow w wypadku zastosowania 7.1 nie ulega zmianie. Ja osobiscie pociagnal bym dodatkowe kable chocby na wszelki wypadek, zawsze latwiej to zrobic przed remontem i maskowaniem scian niz z czasem jak wszysko bedzie gotowe.

Przy okazji zalacz jakies zdjecia z postepow prac ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 10 miesięcy później...

Witam.Trochę to trwało ale się zebrałem:)

Pokój działa juz od pół roku i jestem mega zadowolony z efektu.

Co prawda jeszcze brakuje parę detali (listwy wykończeniowe itp) ale mysle ze zbiorę się w sobie i dokończę to w tym miesiącu.

Na razie parę fotek z początkowych prac.

ef1b8vkuw886.jpg

5j8as1u20sqe.png

dx6bllm46ht0.png

iicmdm6ojlhn.jpg

ee9jbmtyvh9d.png

wni0y3dvki5s.jpg

1rixl6cciu5v.png

72bfkcm0c6dn.png

laxdz9ng2mkm.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.