Skocz do zawartości
IGNORED

Które słuchawki lepsze Creative Aurvana live czy AKG K77

Lajkonik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem amplitunera marantz 6006 i CD 6004 (docelowo planuje dokupić używany wzmacniacz z pre out, ki pearl lite lub pm8003). Gra to z Monitor Audio BX6. Z uwagi na to, że niedawno powiększyła mi się rodzina przez jakiś czas słuchanie " na głośnikach" muszę mocno ograniczać. W związku z tym pomyślałem o zakupie słuchawek. W zasadzie wybór (ze względu na kwotę jaką mam do wydania) zawęziłem już do dwóch modeli Creative Aurvana i AKG K77.

Mam dwa pytania:

1. Które byście polecili (słucham muzy w klimacie Sting, Simply Red, Diana Krall).

2. I tu proszę się nie śmiać, bo jeżeli chodzi o słuchawki jestem zielony. Jak już kupię, to do którego gniazda je podłączyć żeby grały jak najlepiej? Na panelu przednim CD czy amplitunera, ewentualnie po zakupie wzmaka do niego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.