Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki ipod-a shuffle

robin102

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie doradźcie proszę jakieś nie za drogie słuchawki do Ipoda "ipod a1271" wkładane do uszu. Muszą być z pilotem na kabelku do obsługi bo sam ipodek jest mikroskopijnych rozmiarów jak pendrive i nie ma żadnych przycisków. Wszystko sie struje pilocikiem na kablu słuchawkowym + & - taki pilocik. Niestety oryginalne uległy totalnemu zużyciu. Na oryginał mnie nie stać, a chciał by się kupić coś co by jednak przyzwoicie grało nie nadwyrężając kieszeni. Z góry dziękuje

ps. jeśli w złym miejscu posta umieściłem do oproszę szanowna Moderacje o przeniesienie we właściwe miejsce.

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

https://www.audiostereo.pl/topic/107517-s%C5%82uchawki-ipod-a-shuffle/

Używam użądzeń Apple od dłuższego czasu i przerobiłem iPod Shufle następnie Touch oraz iPhone 4 teraz iPhone 5 i próbowałem wiele różnych słuchawek i niestety nic w małym budżecie nie jest w stanie tym oryginalnym dorównać szczególnie, że chcesz mieć sterowanie na kablu.

Rozumiem, że nauszne nie wchodzą w grę.

Znalazłem orginały za 20,99. Za drogo?

http://allegro.pl/sluchawki-earpods-apple-iphone-ipad-ipod-z-pilotem-i3724982606.html

*****************...bo najważniejsza jest muzyka!!!...*****************

Dzięki, Wyglądają jak te co mam ;) tylko jak zagrają, czy za brzęczą ?

Rozważałem szarpnięcie się na coś takiego córce na Mikołajki będą

http://sklep.rms.pl/akg-k-318-k318-sluchawki-przewodowe-douszne-do-ipod-iphone-ipad

Albo coś z Senka, ale aby 100zł nie przekroczyć, Najlepieij 50-80zł

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

Nie chcę pouczać, ale myślę, że słuchawki douszne mogą być bardzo nie odpowiednie dla dziecka. Ja swojej córce pozwalam tylko na Koss PortaPro i właczam ogranicznik głośności i tak słyszy dużo lepiej niż ja, ale ...zrobisz jak uważasz. Oryginal słuchawek Apple kosztuje chyba koło stówki.

*****************...bo najważniejsza jest muzyka!!!...*****************

Dzięki, dziecko ma 18 lat i nie nadużywa :) Gdzie Kolega za stówkę widział oryginałki ?

Nie chcę pouczać, ale myślę, że słuchawki douszne mogą być bardzo nie odpowiednie dla dziecka. Ja swojej córce pozwalam tylko na Koss PortaPro i właczam ogranicznik głośności i tak słyszy dużo lepiej niż ja, ale ...zrobisz jak uważasz. Oryginal słuchawek Apple kosztuje chyba koło stówki.

Chyba jednak aż ;) za 110 zł kupie AKG K 318bo pilocik na kablu musi posiadać 3 funkcje do przodu, do tyłu i środkowy przycisk funkcyjny start stop. Ajpodek córki to takie mini pudełeczko bez żadnego w ogóle przycisku. Sterowanie wyłącznie wszystkim pilotem na kablu się robi.

chyba te

http://allegro.pl/akg-k-318-k318-nowosc-super-cena-i3749595339.html

• 2 lata później...
Opublikowano · Ukryte przez Vlado, 15 Czerwca 2016 - reklama
Ukryte przez Vlado, 15 Czerwca 2016 - reklama

Zestaw słuchawkowy APPLE EarPods MD827ZMA - Białe 59,99 zł

bardzo dobra jakość odtwarzanego dźwięku. super jakość do ceny . polecam nie tylko do iPhone :) najtaniej kupiłem tutaj - www.dilmarket.pl/pl/p/Zestaw-sluchawkowy-APPLE-EarPods-MD827ZMA-Biale/303

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.