Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podłogowe do 600zł

kuba96

Rekomendowane odpowiedzi

Właściwie,to chciałbym przyłączyć się do tematu,jeśli można oczywiście.Również jestem nowy na forum,a tak jak kolega pragnąłbym kupić kolumny,mniej więcej za taką samą cenę,nie chciałem zakładać nowego tematu,by nie zaśmiecać forum.Nie znalazłem też interesujących mnie tematów. Interesują mnie kolumny podłogowe,mam już kilka opcji na oku: m.in. jest to Tonsil Soundfinder 250,Diora Polaris 200-300,Jamo e-350,Magnat Monitor Supreme 1000 itd. Nie wiem czy kolegę interesuje mniej więcej to samo,mam nadzieję,że tak.To są moje propozycje.Nie jestem obeznany w tym temacie,aczkolwiek chciałbym kupić jakieś w miarę dobry kolumny.Nie jestem audiofilem,dodam w tym miejscu,że mam 15 lat i głównie dla mnie liczy się głośność i w miarę dobry bass.Nie oczekuję cudów,to nie możliwe.Chciałbym zobaczyć co o tym sądzą fachowcy.

Można koledze nowemu wybaczyć, jednak niech w przyszłości lepiej się stara. na początek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lub lepsze, jak nieco głębiej skrobniesz w kieszeni:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobrze.Dziękuję za odpowiedź,myślę,że autor tematu nie ma mi nic za złe,że tu piszę.Chciałbym jeszcze dodać,że w moim przypadku,nie wiem jak autora,kolumny mogą być używane,najlepiej jakby były,czy można jeszcze zapytać się o jakieś używane za tą cenę ? ;) Czy z tych co podawałem żadne nie są dobre ?

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 3 Grudnia 2013 - x2
Ukryte przez misiomor, 3 Grudnia 2013 - x2

Dobrze.Dziękuję za odpowiedź,myślę,że autor tematu nie ma mi nic za złe,że tu piszę.Chciałbym jeszcze dodać,że w moim przypadku,nie wiem jak autora,kolumny mogą być używane,najlepiej jakby były,czy można jeszcze zapytać się o jakieś używane za tą cenę ? ;) Czy z tych co podawałem żadne nie są dobre ?

Nowe kulumny w tej cenie są absoklutnie nic nie warte, za to z używanych można dosyać już poprawnie grające kolumny w bdb stanie, na portalach aukcyjnych szukaj kolumn takich firm jak Arcus, T+A, MB Quart

Właściwie,to chciałbym przyłączyć się do tematu,jeśli można oczywiście.Również jestem nowy na forum,a tak jak kolega pragnąłbym kupić kolumny,mniej więcej za taką samą cenę,nie chciałem zakładać nowego tematu,by nie zaśmiecać forum.Nie znalazłem też interesujących mnie tematów. Interesują mnie kolumny podłogowe,mam już kilka opcji na oku: m.in. jest to Tonsil Soundfinder 250,Diora Polaris 200-300,Jamo e-350,Magnat Monitor Supreme 1000 itd. Nie wiem czy kolegę interesuje mniej więcej to samo,mam nadzieję,że tak.To są moje propozycje.Nie jestem obeznany w tym temacie,aczkolwiek chciałbym kupić jakieś w miarę dobry kolumny.Nie jestem audiofilem,dodam w tym miejscu,że mam 15 lat i głównie dla mnie liczy się głośność i w miarę dobry bass.Nie oczekuję cudów,to nie możliwe.Chciałbym zobaczyć co o tym sądzą fachowcy.

Z zaproponowanych znam Soundfinery i Polarisy. To NAJGORSZE propozycje, bo żadne kolumny z serii Soundfinder nie grają dobrze, a z polarisów najlepiej gra Polaris 120 i 180.

chłopaku drogi nie rob tego - zlituj sie nad soba i sasiadami ;)

zadne koda nowe po 180 szt. nawet nie patrze jak zbudowane i z czaego i co w srodku - nic :)

naprawde rozwaz uzywane i nie tylko rozwaz ale zrób to

canton fonum 600 nie 601 czy 602

mozna bez wiekszych trudnosci zdobyc na allegro do 500 z wysyłką - chwila pracy w szukaniu

ja tam mocno odradzam polaris w takiej cenie - to nie to

jamo 180 tez znacznie taniej

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Przede wszystkim wziąbym pod uwagę Dali 505, to dobre i uniwersalne kolumny. Dobrą propozycją są też kolumny firmy ALR, seria Entry. Oczywiście obie propozycje zamykają się w zakładanym budżecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.