Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumna centrala do Castle Knight 5 + Arcam AVR300

peso310

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam zestaw Arcam AVR300 i kolumny Castle Knight 5, poszukuje do tego kolumny centralnej lecz niestety już nie tak drogiej mam na oku takie:

Monitor Audio M center (Allegro, kolorem nie pasuje)

KODA K-5200C (Wyglądem skomponuje się idealnie lecz nigdy nie miałem stycznosci z tą firmą)

WHARFEDALE Diamond 9cc CENTER (też dość dobrze się komponuje lecz jest dużo opini że strasznie mulący dźwięk ta firma prezentuje)

Szukam centralki do 400zł może być używka, jeżeli macie jakieś propozycje to jestem otwarty.

z góry dziękuje :)

Gość Gość

(Konto usunięte)

Kolumna centralna to baaaardzo ważny element w kinie domowym.

Jak masz kupić coś co odstaje jakością od frontów to sobie daruj zakup.

Nie znam Twoich pak ale jak widzę central Koda K-2000C to nie widze tego różowo.

Jak masz ograniczony budżet to poszukaj w używkach. Central to najczęściej kolumna która nie jest często używana. Jak znajdziesz zadbaną solidną konstrukcję to kup.

Po co Tobie kolumna centralna? W kilka osob siedzisz przed telewizorem?Szkoda kupowac jakis pasztet. Ja gram 4.0, mam odpalone center mix i nie ma problemu. U Ciebie tez nie bedzie przy takich kolumnach.

Witam rozważałem opcje 4.0. Lecz coś mnie podkusiło i kupiłem kolumne z Tagi.

PIerwsze wrażenie.. Co za wygląd. Puszczając Adele - Dont you remember w systemie 3.0 przy DTS Neo6 ... Dźwięk jest zgrany idealnie, scena niemal się otworzyła. Dodatkowo czasami akcent wstęgi potrafi sprawić cuda.. Ten detal.

Każdemu to polecam i zapraszam na odsłuch. Naprawde niby ta cena, ta jakość a jedna bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.

Pozdrawiam i uważam temat za zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.