Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile i Melomani z Białegostoku!

kepuls

Rekomendowane odpowiedzi

i ja sie melduje ze bede "mnie latwo bedzie rozpoznac"

- mam nadzieje - mam duze uszy i nie tylko :p

no to odeon godz.17 moze jakis konkretny stolik albo przed wejsciem by[my sie umowili...

-sory se pisze bez polskich znakow aale komputerek mi odmawia posluszenstwa

Kurcze mi też niepasuje a z checią bym pogadal, przy następnej okazji napewno :)

hehe szkoda ze niedogadalismy się na karaoke w srode :) hehehe tam to jest wtedy temperówka dla uszu :)

Znalazlem doskonale miejsce na siedzibe dla zalogi Bialostockiej, tyle ze potrzbna jest mala skladka :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chętni na trzy lub cztero godzinną posiadówę przy fajnej muzyczce i mocnej herbatce niech się pojawią jutro o 14:00 pod słoneczkiem ( czekam do 14:15, a potem z tymi którzy przyjdą kierujemy się do lokum odsłuchowego :) ).

Może być trochę ciasno, ale powinno być sympatycznie.

Serdecznie zapraszam.

Acha w imieniu LT_Bri przekazuje że przy słoneczku to jest na Sienkiewicza przy Lipowej nie daleko Stars'ów tam tez jest przystanek i jakiś kurczakowy bar :)

pozdrawiam :)

No było super, ale za tydz. może być jeszcze lepiej bo puściłem tych 'brothersów' na swoim sprzęcie i gra wspaniale (może i przyczyną częściowo jest większe pomieszczenie). Heh ciekaw jestem co może wam nie pasować. Szykujcie płyty :P

Audiofil już wyremontowany.Jak tam trafiłem ,to pomyślałem ,że pomyliłem adresy.

Zupełnie inny wystrój,porobione aneksy odsłuchowe(dla nas wydzielone miejsce STEREO ).

Można siedzieć i słuchać i nikt dupy zawracać nie będzie.

Wczoraj słuchałem WilsonaBenesha z monoblokami Amplifona(w okazyjnej cenie).

Dawno też nie widziałem takiej ilości drutów zasilających itp.

Przy wejsciu wisi wielkie LCD Loewe i straszy wchodzących spiewającą AMJ,na całe szczęście głośniki były wyłączone :)))

Również już jestem po odwiedzinach audiofila :)

Wprowadzili zmiany – niby nic ale kompletnie zmienia cały sklep i to na duży +

Co prawda studio do stereo widziałem tylko z zewnątrz przez szklane drzwi, ale wydaje mi się strasznie małe – jak by tam grało coś większego?? mimo to jest wydaje mi się dużo lepiej :)

i nawet ta ścianka na której stoi plazma Loewe (jak byłem właśnie ją montowali) niezmiernie dużo dała dla salonu do kd bo notabene tam właśnie były podłączone Definitive technology (chyba najwyższa połka producenta) i włączony był koncert Anny Marii Jopek wszedłem ... i ...... przeżyłem szok! Nie dosyć że światopogląd mi się zmienił – do tej pory nie trawiłem AMJ i nigdy wcześniej w najśmielszych oczekiwaniach nie sądziłem ze z KD może wydobywać się dźwięk tak kulturalny i urzekający – no po prostu miód dla uszu :P – to jeszcze zachorowałem i wręcz nie mogę o tamtym dźwięku przestać myśleć ( a przecież tam najczęściej grały właśnie definitive'y i nie wywarły na mnie tak piorunującego wrażenia mimo to ze zawsze bardzo mi ich dźwięk odpowiadał....

co wy na to? - pozdrawiam

Aha nie zastanawialiscie sie co zrbili z Car audio?? - duzo tego bylo - co oni z nimi zrobili?

kepuls

sprzet car audio sprzedali,tak normalnie klientom,wlacznie z najdrozszymi klockami za 14000zl.

bo to sa kompetentni profesjonalisci.

maja natomiast klienta,ktory pozycza juz trzeci klocek do odsluchu,i zwraca zepsuty.

moze wiec warto podyskutowac o was,klientach??o waszych zachowaniach,postawach.w kontaktach ze sklepem.

a nie tylko wymagac od sprzedawcow.

tomek7776 - chyba nie rozumiem do konca twojej wypowiedzi.

"sprzet car audio sprzedali,tak normalnie klientom,wlacznie z najdrozszymi klockami za 14000zl.

bo to sa kompetentni profesjonalisci." - nie zdziwilo by mnie to gdyby nie fakt ze sprzet car audio ktory tam byl stal dlugo - a tu nagle sprzedali ot tak caly asortyment??!! - no niemozliwe nie trzyma sie to kupy.

"maja natomiast klienta,ktory pozycza juz trzeci klocek do odsluchu,i zwraca zepsuty." - tu akurat wg mnie powinien zaplacic i niebylo by problemu (zepsul to niech placi wsystko. panowie ze sklepu wydaja jako nowy produkt a niech potem biega po serwisach)

I tego to juz kompletnie nie rzumiem! :

"moze wiec warto podyskutowac o was,klientach??o waszych zachowaniach,postawach.w kontaktach ze sklepem.

a nie tylko wymagac od sprzedawcow."

i pozostawie bez komentaza. Nie rozumiem "co ma piernik do wiatraka"

Pozdrawiam

ps. dodam tylko ze kontekst mojej wypowiedzi ujawnia jak najbardziej pozytywne wrazenia dotyczace zmian w salonie.

kepuls

co tu jest niezrozumiale?

przyszli klienci(a nie ogladacze) i kupili.

jesli chodzi o sprawe psucia sprzetu przez klientow,to jak widac niektorzy klienci robia to dosc czesto.

i tu warto sie zastanowic czy sami klienci nie doprowadzaj do takiego stanu,ze sprzedawce az trzesie,jak ktos chce wypozyczyc sprzet,na tzw. odsluch.

a salon rzeczywiscie super.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.