Skocz do zawartości
IGNORED

Made in Poland...zestaw stereo ok. 35 tys. PLN

storczyk84

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie spokój to jakiś troll małolat który chce tutaj zaistnieć a nic nie wie. Ignorować..

Racja , handlarzyna allegrowy co to chce trupy wypromować zanim je " wprowadzi " na " rynek "

Może moderacja wyczyści ten bałagan a założyciel trola zbanuje ?

gdybym miał wybór byc handlarzyna czy durniem konstruktorem ktory nie wie co do czego to wybieram byc handlarzyną

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

gdybym miał wybór byc handlarzyna czy durniem konstruktorem ktory nie wie co do czego to wybieram byc handlarzyną

szkoda ze mnie nie stac na takie wycieczki po sprzet jak handlarzy - wielce zaluje

Wciąż nie napisałeś na jakim sprzecie sluchas muzyki ? Dlaczego nie możesz napisać boisz się ?? Wtydzisz ?

:)

napisalem ci wyraznie

czytaj temat znaleziska na allegro str 655 i ostatnia

dokladnie na temat o ktory pytasz

identyczny dylemat Mroka jak Twoj

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

szwagier83

o tym podejciu ktore masz wlasnie napisałem w temacie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jest gosc jak TY - Mrok sie zwie

ja nie wiem ktory z nas jest trolem

ale Mrok jak Ty stwierdził ze 20 letni sprzet za 7 klocków to dla dekli i on kupuje nowy wypasiony

poczytaj i rozwaz kto zdurniał ja czy "wy"

ile mam lat -dokladnie 41 mnie mecza tacy glupcy juz na swiecie - zeczywiscie czesto mam go dosc i swiata i durni na nim

Myślę że masz problemy emocjonalne ,Każdy jakoś może sie tutaj porozumieć wymienić poglądy nawet jak ktoś ma inne bo ma do tego prawo ale ty jesteś zły na cały świat chyba -myślę że kupiłeś jakieś nowe tanie kolumny i myslales że będą grać lepiej niż twoje Stare altusy :)

Wciąż czekam żebyś napisał na jakim systemie słuchasz muzyki chyba

Ukryta Zawartość

Rydzu

nie ide dlatego sobie pojde stad :) ale jeszcze chwila ;)

szwagrze

mysmy sie w ogole nie zrozumieli - poczytaj (tam gdzie napisałem ze jest odpowiedz na Twoje pytania) to zrozumiesz - wmawiasz mi odwrotnosc

zaczynasz strona 654 i ostatnia 655 - pelna odpowiedz z mojej strony na wszystko

Rydzu

nie ide dlatego sobie pojde stad :) ale jeszcze chwila ;)

szwagrze

mysmy sie w ogole nie zrozumieli - poczytaj (tam gdzie napisałem ze jest odpowiedz na Twoje pytania) to zrozumiesz - wmawiasz mi odwrotnosc

Przypominasz mi jednego Pana który pisał o wszystkim a zarazem o niczym i nigdy nie na temat ,Pan zagra się nazywał

Nigdy nic konkretnego zawsze krążył wokoło i cytował

chyba nie mysliesz ze bede sie powtarzal z rozwiazałoscią

masz taki sam problem jak Mrok

napisalem tam nie bede powtarzał od nowa tego samego - interesuje Cie idz tam nie to nie , mnie to obojetne

nie wiem kto tu jest ciezko kapujacym bo ja bym był gdybym pisał od nowa to samo

nie mozesz znalesc prosze bardzo

link

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chyba nie mysliesz ze bede sie powtarzal z rozwiazałoscią

masz taki sam problem jak Mrok

napisalem tam nie bede powtarzał od nowa tego samego - interesuje Cie idz tam nie to nie , mnie to obojetne

nie wiem kto tu jest ciezko kapujacym bo ja bym był gdybym pisał od nowa to samo

nie mozesz znalesc prosze bardzo

link

Ukryta Zawartość

Czytałem i piszesz o jakiś starych kolumnach ze sa lepsze np od spendorow -oczywiście mogą być ,Ale co dziwne później dodajesz ze spendorow nigdy nie sluchales bo takiego śmietnika nie słuchasz -śmieszne

A ja ci powiem że wolę spendory od tych twoich vintage kolumn -napiszę jak ty nie słyszałem bo śmietnika nie słucham

Ukryta Zawartość

i chwala Bogu ze sa tacy durnie

trzynmaj sie dzielnie :)

bo dla mnie by nie starczyło

jak dla mnie mozecie w ogole nie kupowac "starych gratów" , dla mnie sam zysk jak was mniej obyscie tylko sklepy oblegali - brandzlujcie sie dalej :)

ja sobie poszukam tego co ja a wy tego co wy

z Bogiem

Nigdzie nie napisałem że Stare są gorsze od nowszych bo sam słuchałem kilka starych konstrukcji bbc lub rogersow z czgo później wyszły firmy harbeth i spendor

Poprostu piszesz głupoty jak można stwierdzic że kolumna x jest lepsze od kolumny y jeśli się nie słuchało kolumny y

Tego nie rozumiem .Masz jakieś swoje mądrości w które wierzysz masz do tego prawo ale to nie znaczy ze tak ma być a ze ktoś tego nie podziela nazywasz durniem czy diota ?? Widzę mało tolerancyjny jesteś

Szkoda tylko że filozofia nie idzie z modrascia w parze

jestem bardzo tolerancyjny

chcialem troche ludziom pomoc w doborze swietnych starych gratów ale wolicie wysmiewac wierzac w bzdury marketingu

zyjcie w swoim wyimaginowanym swiecie

kiedys zrozumiecie jak glupi jestescie wysmiewajac wszystko poza nowym

nie wiem kiedy zrozumiecie ale kiedys napwewno - kiedy traficie do goscia z 30 letnim sprzetem przy ktorym wasm jaja odpadna z wrazenia

wielu juz odpadły dlatego tak kaszla jak slysza o starym - kupujcie nowe wszyscy nowe - zeby przypadkiem nikt nie trafil to faceta ze starym z najlepszych serii i nie porownał ze swioim nowym pseudo wysokim

"ja" kupilem za "10 tys" nowe zabawki to teraz nie pozwole by ktos kupil za "5 tys" lepsze - nie ma tak niech tez kupi jak ja i bedziemy sie w kupie trzymali :p

jestem bardzo tolerancyjny

chcialem troche ludziom pomoc w doborze swietnych starych gratów ale wolicuie wysmiewac wierzac w bzdury marketingu

zyjcie w swoim wyimaginowanym swiecie

kiedys zrozumiecie jak glupi jestescie wysmiewajac wszystko poza nowym

nie wiem kiedy zrozumiecie ale kiedys napwewno - kiedy traficie do goscia z 30 letnim sprzetem przy ktorym wasm jaja odpadna z wrazenia

wielu juz odpadły dlatego tak kaszla jak slysza o starym - kupujcie nowe wszyscy nowe - zeby przypadkiem nikt nie trafil to faceta ze starym z najlepszych serii i nie porownał ze swioim nowym pseudo wysokim

Nigdzie nie napisałem że nowe lepsze od Starego i na odwrót bo tutaj gdzie mieszkam to kolebka hi-fi i można znaleść bardzo dobre spzrety które są lepsze od nowych konstrukcji które większość jest produkowana w chinach

Niektóre Stare konstrykcjie są wybitne i takie zostaną ale to nie znaczy że nowy sprzęt jest zły poprstu trzeba się kierować własnym słuchem i upodobaniami

Bardzo ciekawy wpis-polskie może byc też świetne,a co napiszę tego zazwyczaj słuchałem

-cd Amplifon na cd2pro-świetna rzecz-teraz nie do zdobycia-za 7-8 tys do kupienia jak sie pokaże .

-wzmacniacz może być np.integra Pana Waldka na diabłach-gra świetnie,waży ok.40 kilo-anodowe 15 wat mocy,pilot-wartość około 7 tys

-kolumny na ss revelator 89 db-cena 10-11 tysięcy

Tak,tak drodzy moi.....wychodzi gdzieś 25 tysięcy,a gra wybitnie.......należy tylko dokonywać właściwych i przemyślanych wyborów.....i jest zestaw

na którym można posłuchać dosłownie wszystkiego,oraz po prostu na niego bez jakiej kolwiek awersji popatrzeć.

Kable to już oddzielna sprawa-bo poza Albedo to polskie kable są zlepkiem chińszczyzny-taka prawda.

muda 44

jesli z mej strony odebrałes że coś nie tak napisalem-to zwyczajnie Cie przepraszam.

chce po prostu pokazać autorowi watku,ze można być sensownym za 35 tys jesli chodzi o system-każdy niech oceni sam.

gdyby ktoś chciał system za 350000 pln....też potrafie coś sensownego napisac i polecic to co w/g mojej oceny gra wybitnie.

Piotrek,

Za Amplifonem tez glosuje. Moj syn ciagle uzywa TACD 01 z Mullardami. Co do kabli to bym sie nie zgodzil, sa polskie dobre firmy , chocby Ryszard Szafraniec i jego Argentum.

Jest naprawde wiele polskich udanych konstrukcji. Jak chodzi o wzmaki - dawne Amplifony, teraz Bonasus, Baltlab, Amare zeby wymienic tylko kilka. Wiele osob chwali monosy pana Waldka. Jest Lukasz Fikus i jego Lampizator jak chodzi o Dac.

W relacji Marii i Henka z AS2013 na 6moons jest duzo wiecej o dobrych polskich firmach , niz w tym watku.

Tylko polajanki i pyskowka. Szkoda - jak sie sami nie szanujemy, inni nas tez nie beda.

Konto w trakcie usuwania

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.