Skocz do zawartości
IGNORED

Do wszystkich urodzonych przed 1980

guzia

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, dudivan często polemizujesz z forumową Pytią i już troszkę trącisz jej stylistyką. Proszę, odpowiedz! Czy w bezpośrednim sąsiedztwie pewnego (znanego nam wszystkim autorytetu) znaleźli się TW tylko dlatego, że nie prowadzono ostrożnego doboru współpracowników?

Nowy2, ja nie dociekam dlaczego tak szczesliwie sie zlozylo, ze w PC nie bylo agentow. Druga mozliwosc wypomnialem ci tylko ze wzgledow formalnych. Fakt jest faktem, ze agentow w PC sie nie doszukano i tyle. Dixi.

jar1,

jakos mi umknela uwaga o TW, ktorzy teczek nie mieli. Nie pij ty tego piwa wiecej. albo moze jakies siuski pijasz i dlatego. Polecam Okocim Mocne - wbrew pozorom nie jest mocne jest za to wspaniale kremowe.

TW to byl najwyzszy rodzaj kapusia a razwiedka jak kazda tajna sluzba na swiecie jest cholernie profesjonalna i na burdel w dokimentacji sobie nie pozwala. Kazdy mial treczke, od malo znaczacego gospodarza domu to najwyzszego TW.

>Fakt jest faktem, ze agentow w PC sie nie

>doszukano i tyle.

Widać tacy byli ważni dla UB w czasach komuny, że sie nimi nawet nie zainteresowali...:-) A kto rozpieprzył PC? Agenci? Kto szybko przeszedł znowu na stronę 'agenturalną' (czyt. starych solidaruchów) aby się załapać do władzy?

jar1, nie wiem dlaczego zadajesz te pytania o PC. Nie znam na nie odpowiedzi. nie jestem czlonkim ani specjalnym milosnikiem. Podalem tylko fakt i tyle. Jedno jest pewne - tysiackroc lepiej bedzie dla Polski jesli zwyciezy Kaczynski ze swoja partia niz ten plugawy zdrajce, lgarz i mitoman gospodarczy Tusk.

Musiał Cię ten Tusk chyba osobiście skrzywdzić....żeby takie epitety człowiek, co bądź kulturalny, wywalał. To jest bardzo niedaleko od 'zaplutego karła reakcji'...i innych takich.

>plugawy zdrajce, lgarz i mitoman gospodarczy Tusk.

uważaj, abyć później nie musiał przepraszać jak Kaczorki. Tak, rzucać epitetami to oni potrafią, nawet sami siebie nie są w stanie powstrzymać; co im przyjdzie w histerycznym napadzie do głowy to walą. Taka bedzie ta przyszła Polska z nimi. Wszyscy na około będą się bez odpowiedzialności obrzucali gównem...Podoba Ci się?

"Polskosc to nienormalnosc"

"Polskosc wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu"

"Piekniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej"

"Husarie i ułani, powstancy i marszałkowie, majacza Dzikie Pola i Jasna Gora, dziejowe misje, polskie miesiące, zwycięstwa i klęski. Zwyciestwa? Jak wyzwolic się z tych stereotypow, ktore towarzysza nam niemal od narodzenia, wzmacniane literatura, historia, powszechnymi resentymentami ?"

"Co pozostanie z polskosci, gdy odejmiemy od niej cały ten wznioslo-ponuro-smieszny teatr niespelnionych marzen i nieuzasadnionych urojen? Polskosc to nienormalnosc - takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywoscia,

kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskosc wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bog wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemie, ktorego nie mam specjalnej ochoty dzwigac... Piekniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlate tak czesto nas oglupia, zaslepia, prowadzi w kraine mitu. Sama jest mitem."

I ten facet ma byc prezydentem Polski ? Wiekszej lajzy, wiekszej zdechlej ryby, impotenta pozbawionego wozji, ochoty o duszy nie mozna bylo znalezc ? Jak ten zalosny osobnik bedziec wygladal skladajac przysiege na konstytucje ? Jak bedzie wygladal na tle bialoczerwonej ? Czego po tym karle moze sie Polska spodziewac ? No czego jar ?

Gdyby w USA kandydat na prezydenta wyrazal sie w taki sposob o Stanach Zjednoczonych to musialby wyp...c na termoforze na Kubr zanim chlopaki z milicji by go dopadli.

Jesli to chamska retoryka, to czym sa slowa Tuska ? Obrzucanie blotem to nic w porownaniu do tego, ze ktos smie kandydowac na jakiekolwiek stanowisko. Na Madagaskar !

dudivan

"Na Madagaskar !"

Madagaskar odpada :-(

Szczegóły w:

Temat nr 7815: Przyszłość McIntosh Labs

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chwyla chwyla myly panstwo...

Ja głosuje na Tuska.. jak by sie kto pytał.

Kaczory jakos mnie nigdy nie przekonały do siebie...

Borowskiemu .. nieufam...

Religa.. sercowo chyba niewyrobił....

O błaznie z sld juz ... szkoda o nim gadac..pisac.. reklamówke ma o 40 lat zapózno.

lepperek... oj durny ten narodek...

Inni... jacy inni?

Szkoda, że to forum takie małe. Możnaby wystawić swojego kandydata. Dopiero wtedy zaczełyby się dyskusje:)

Ja jestem niestety chyba trochę egoistą i głosuję na siebie tzn mam zamiar cokolwiek by się nie stało po wyborach nadal dbać o swoje 4litery. Obawiam się, że nikt inny - tym bardziej panowie z Wiejskiej nie zadbają o nią tak dobrze jak ja.

To się nazywa patriotyzm lokalny (bardzo lokalny). Może sobie w pokoiku nawet urnę postawię? Chyba lepiej świnkę-skarbonkę coby wrzucić kilka groszaków na swoją emeryturkę. Na stare lata tylko ona mi zostanie - moja kochana świnka. Reszta świnek z Wiejskiej czy z jakieś innej uliczki zupełnie mnie nie interesuje. Ja wolę karmić swoją.

darkul,

primo: podoba ci sie to co teraz jest ? to glosuj na Tuska - on zagwarantuje, ze nic sie nie zmieni

secundo: pare wpisow wyzej wklepalem cytaty z Tuska. Porazajace.

tertio: jesli zaglosujesz i on zostanie prezydentem jestem pewien, ze w nastepnej kadencji nie bedziesz na niego glosowal. Wspomnisz moje slowa !

>dudivan

primo;obojętnie na kogo zagłosujesz nic się nie zmieni przez najbliższe 50 lat

tertio;i następna czterolatka psu na budę ,będziesz o tyle starszy i tyle mniej ci się będzie chciało

Wierzę że jednak dożyje normalności w tym kraju.Pozdrawiam i nie tak nerwowo

Chyba po raz pierwszy zastosowano do tzw. negatywnej kampanii internet. Bez podania źródła, tych rzekomych wynurzeń nie należy traktować poważnie, podobnie jak wystapień na plenum tego co zrezygnował. Wystarczy wrzucić do wyszukiwarki charakterystyczne frazy i otrzymujemy obfity plon z jakiś podejrzanych serwerów, tu anonimowych.

"Jesli to chamska retoryka, to czym sa slowa Tuska ? Obrzucanie blotem to nic w porownaniu do tego, ze ktos smie kandydowac na jakiekolwiek stanowisko. Na Madagaskar !"

Z tym Tuskiem to trochę jak z Cimoszewiczem-"nie jestem z żadnej partii, apolityczny"....

Tusk-"nie stosuję kampani negatywnej" (a "kulega" POMiodowicz to co?)

Ciekawe czy dużo mają takich młodych rycerzy Piskorskich, co to przecudnie grają na giełdzie, jak tam ta czystość metafizyczna przetargów mostów Siekierkowskiego i tego drugiego..

darkul, 19 Wrz 2005, 22:22

No i kto na forum uprawia propagandę wyborczą???

Wybór między Kaczyńskim, a Tuskiem - to jak między kiłą, a cholerą.

>Inni... jacy inni?<

Henryka Bochniarz na przykład. Jest taka partia która ma w swoich szeregach najwięcej doktorów i profesorów.

Borowski chyba jednak też za inteligentny wg Ciebie.

W końcu czego oczekiwać od zwolennika Wałęsy. Wielkiego polskiego myśliciela, który tak wolność umiłował, że nie chciał jej oddać... I Tuskowi było z nim po drodze w 1993 roku...

Polakom gratulujemy Lechów i gumy do żucia z Donaldem :)))

Wybieram mniejsze zło ..lub kompromis.. TUSK.

================================================================================

Korwin Mikke ma tez troszke racji w sprawie podatków...

Przed kontr propozycjami proszę o pocałowanie mnie w pupę.

>Qubrick

Wez sie za robotę..... to niebedziesz biadał o bochniarce i Borowskim.....

Mam pomysła ..Kurde.. zagłosuj na Leppera.

Daj upust swoim uczuciom.

Widziałes leppera na koniku... dziwnie ten koń z TAKIM garbem wyglądał... weterynaryjny przypadek!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.