Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podłogowe c.d.

chudy_1979

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W poprzednim temacie pytałem o głośniki firmy Audio Pro, jestem już po odsłuchu zarówno modelu Avanto jak i Black Diamond V3 i żadne nie przypadły mi do gustu. Ale chciałem zapytać o firmę Martin Logan i model Motion 12. Znalazłem przez przypadek w sklepie te kolumny w dość przystępnej cenie 1600 za szt. Czytałem trochę o tej marce w necie i całkiem dobrze o niej piszą. Czy miał ktoś z Was może możliwość posłuchania jak grają? Będę wdzięczny za opinie.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/109136-kolumny-pod%C5%82ogowe-cd/

Witam,

W poprzednim temacie pytałem o głośniki firmy Audio Pro, jestem już po odsłuchu zarówno modelu Avanto jak i Black Diamond V3 i żadne nie przypadły mi do gustu. Ale chciałem zapytać o firmę Martin Logan i model Motion 12. Znalazłem przez przypadek w sklepie te kolumny w dość przystępnej cenie 1600 za szt. Czytałem trochę o tej marce w necie i całkiem dobrze o niej piszą. Czy miał ktoś z Was może możliwość posłuchania jak grają? Będę wdzięczny za opinie.

Pozdrawiam

Tak na marginesie :

Używasz pogrubionej litery bo temat ważny czy dlatego że potencjalni czytelnicy są tępi i ślepi ?

Tak na marginesie :

Używasz pogrubionej litery bo temat ważny czy dlatego że potencjalni czytelnicy są tępi i ślepi ?

oj tam zaraz złośliwości. Nie kazdy ma dobry wzrok, nie uwierzyłbyś co ludzie mają poustawiane w laptopach.

głosniki ładne, z wstęgą, kupiłbym. Mają potencjał. Brzmieniem mało kiedy się przejmuje, zawsze można dopracować, a jak sie nie da, sprzedać.

Tak na marginesie :

Jak nie masz nic do powiedzenia sensownego to nie zawracaj d...

Witam,

Pozdrawiam

Do jakiego pomieszczenia, wzmacniacza, muzyki i preferencji potrzebujesz?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Hmm.. ja mam tylko takie jedno pytanko : od kiedy podajemy ceny za sztukę ? Kto to kufa wymyslił ??? AMERYKANIE ??? Hmm... :))) widziałem kiedyś w pewnym sklepie gdzie kupowałem moje pierwsze kolumny i nadal nie rozumiem tego zjawiska ? to tak jakbym chciał kupic samochód a cena wystawiona na kartce przyklejonej do szyby dotyczyła tylko np. Koła :D hehehehhe Ps. kolumienki udane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.