Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jest różnica między AT-120 Mk II i AT-120E

kartopaw

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim

Mam mały dylemat, mianowicie chcę kupić wkładkę AT-120 ale zauważyłem, że występuje ona w dwóch wersjach kolorystycznych, tzn pomarańczowym i szarym. Różnica jest wyraźna jeśli chodzi o cenę - ta pomarańczowa (AT120E) kosztuje ok 440 zł a ta druga (AT120 Mk II) ok. 270 zł. Z jednej strony parametry są takie same ale w takim razie skąd ta różnica w cenie???

Miałbym wielką prośbę - jeżeli wiecie o jakichś różnicach to podzielcie się szanowni forumowicze swoimi doświadczeniami.

Ekonomia. Inne materiały choćby drut nawojowy cewek .Nie dają miedzi beztlenowej , inny (tanszy) materiał cantilevera. Opakowanie pewnie tez OEM

Coś musi dać oszczedność

sugeruję kupno Ortofona 510 mk2

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wg mnie gra lepiej, muzykalniej od 120e (mk1)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

audiokarma.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.